با سلام به دوستان عصر پادشاهان من چند ساعته که لشکرکشی کردم نیروهام رو هوا مونده و برنگشته30
30000 نیرو غارت کردن ولی هنو برنگشتن پشتیبان هم جواب نمیده کمک رسانی کنید دوستان
دل اگه جایی گیر کنه تموم زندگی آدم نخ کش میشه...!
با سلام به دوستان عصر پادشاهان من چند ساعته که لشکرکشی کردم نیروهام رو هوا مونده و برنگشته:icon_6:30
30000 نیرو غارت کردن ولی هنو برنگشتن پشتیبان هم جواب نمیده کمک رسانی کنید دوستان
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]مال من برگشتن:icon_10:[/div][/quote]
vaghan:icon_2:[/div][/quote]
البته توی32:icon_10:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
?oskolemoon kardi
با سلام به دوستان عصر پادشاهان من چند ساعته که لشکرکشی کردم نیروهام رو هوا مونده و برنگشته30
سلام دوستان
این مورد با پیگیری و بررسی واحد فنی بازی برطرف شده است .
در عین حال اگر همچنان این مشکل برای دوستان پابرجاست از طریق پشتیبانی پیگیری بفرمایند، تا بررسی و رفع گردد .
[quote][div][b]امپراتوری_ساوه[/b][/div][div]با سلام به دوستان عصر پادشاهان من چند ساعته که لشکرکشی کردم نیروهام رو هوا مونده و برنگشته:icon_6:30
30000 نیرو غارت کردن ولی هنو برنگشتن پشتیبان هم جواب نمیده کمک رسانی کنید دوستان[/div][/quote]
سلام دوستان
در عین حال اگر همچنان این مشکل برای دوستان پابرجاست از طریق پشتیبانی پیگیری بفرمایند، تا بررسی و رفع گردد .
سلام دوستان
مدیر عزیز ممنون از پاسخگویی شما ولی من همچنان این مشکلم حل نشده پشتیبان هم جواب نمیده من چیکار کنم
دل اگه جایی گیر کنه تموم زندگی آدم نخ کش میشه...!
[quote][div][b]مدیرانجمن5[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتوری_ساوه[/b][/div][div]با سلام به دوستان عصر پادشاهان من چند ساعته که لشکرکشی کردم نیروهام رو هوا مونده و برنگشته:icon_6:30
30000 نیرو غارت کردن ولی هنو برنگشتن پشتیبان هم جواب نمیده کمک رسانی کنید دوستان[/div][/quote]
سلام دوستان
[/div][/quote]
مدیر عزیز ممنون از پاسخگویی شما ولی من همچنان این مشکلم حل نشده پشتیبان هم جواب نمیده من چیکار کنم:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.