سلام یه سوال
الان یه شهر هستش که مابع گندمش 20 و فاز تکمیلی هم 20 و چون نیرو زیاد داره گندمش منفی شده ابادی هم کنارش نیست
تکلیفش چیه؟
منم اینطوری شدم
[quote][div][b]mehrad2020[/b][/div][div]سلام یه سوال
الان یه شهر هستش که مابع گندمش 20 و فاز تکمیلی هم 20 و چون نیرو زیاد داره گندمش منفی شده :| ابادی هم کنارش نیست
تکلیفش چیه؟:| [/div][/quote]
منم اینطوری شدم
:roll::roll::roll::roll::roll:
سلام یه سوال
الان یه شهر هستش که مابع گندمش 20 و فاز تکمیلی هم 20 و چون نیرو زیاد داره گندمش منفی شده ابادی هم کنارش نیست
تکلیفش چیه؟
منم اینطوری شدم
[quote][div][b]nasim.3d[/b][/div][div][quote][div][b]mehrad2020[/b][/div][div]سلام یه سوال
الان یه شهر هستش که مابع گندمش 20 و فاز تکمیلی هم 20 و چون نیرو زیاد داره گندمش منفی شده :| ابادی هم کنارش نیست
تکلیفش چیه؟:| [/div][/quote]
منم اینطوری شدم
:roll::roll::roll::roll::roll:[/div][/quote]
:ugeek:
خب اونقدم غارت میکنه اگه نتونست گندمشو تامین کنه چی؟ ساعتیم 15 هزارتا از گندمش کم میشه
به نظرم بره بمیره
ینی باید بمیریم ؟؟
تو راه حل دیگه ای داری؟بگو منم راهنمایی شم
[quote][div][b]nasim.3d[/b][/div][div][quote][div][b]mehrad2020[/b][/div][div][quote][div][b]saleh khan[/b][/div][div]:icon_2:
برو غارت[/div][/quote]
خب اونقدم غارت میکنه اگه نتونست گندمشو تامین کنه چی؟:| ساعتیم 15 هزارتا از گندمش کم میشه
به نظرم بره بمیره :icon_4:[/div][/quote]
ینی باید بمیریم ؟؟[/div][/quote]
:icon_2: تو راه حل دیگه ای داری؟بگو منم راهنمایی شم
خب اونقدم غارت میکنه اگه نتونست گندمشو تامین کنه چی؟ ساعتیم 15 هزارتا از گندمش کم میشه
به نظرم بره بمیره
ینی باید بمیریم ؟؟
تو راه حل دیگه ای داری؟بگو منم راهنمایی شم
نیروهامونو به شهرهای دیگه بفرستیم تا گندم خور کم بشه تا با غارت و ... دوباره گندم جمع شه.
[quote][div][b]mehrad2020[/b][/div][div][quote][div][b]nasim.3d[/b][/div][div][quote][div][b]mehrad2020[/b][/div][div][quote][div][b]saleh khan[/b][/div][div]:icon_2:
برو غارت[/div][/quote]
خب اونقدم غارت میکنه اگه نتونست گندمشو تامین کنه چی؟:| ساعتیم 15 هزارتا از گندمش کم میشه
به نظرم بره بمیره :icon_4:[/div][/quote]
ینی باید بمیریم ؟؟[/div][/quote]
:icon_2: تو راه حل دیگه ای داری؟بگو منم راهنمایی شم[/div][/quote]
نیروهامونو به شهرهای دیگه بفرستیم تا گندم خور کم بشه تا با غارت و ... دوباره گندم جمع شه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.