با سلام.توی این تایپیک نظر سنجی میزارم و نوبت همه میرسه.هر روز یک نفر.شما باید بگید که فرد نامبرده ادم خوبی هستش یا نه.اگر نه دلیلتون چیه.در ضمن اون شخص میتونه در مقابل دلیل شما از خودش دفاع کنه و در صورتی که حق با اون فرد باشه.دلیل شما موجه نیست و یک نظر کم میشه و اگه کسی بگه که اون فرد شخص خوبی نیست و نظرش هم گزینه 2 باشه.اگه دلیلی نداشته باشه و مطرح نکنه.رای اون فرد کم میشه..ممنون.
اولین نفر لرد1001
نظرسنجی
آدم خوب و قابل اعتماد.
آدم بد و غیرقابل اعتماد.
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
با سلام.توی این تایپیک نظر سنجی میزارم و نوبت همه میرسه.هر روز یک نفر.شما باید بگید که فرد نامبرده ادم خوبی هستش یا نه.اگر نه دلیلتون چیه.در ضمن اون شخص میتونه در مقابل دلیل شما از خودش دفاع کنه و در صورتی که حق با اون فرد باشه.دلیل شما موجه نیست و یک نظر کم میشه و اگه کسی بگه که اون فرد شخص خوبی نیست و نظرش هم گزینه 2 باشه.اگه دلیلی نداشته باشه و مطرح نکنه.رای اون فرد کم میشه..ممنون.
اولین نفر لرد1001
به نظر من فقط رای باشه.
چون اگه دوستان بخوان دلیل هم بگن چون چهره خودشون تو انجمن خراب نشه و کل کل نکنن میزنن خوب.یا با اون شخص تارف دارن مجبورن بزنن خوب که یه وقت نفهمه به نظر من فقط نظر سنجی باشه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
به نظر من فقط رای باشه.
چون اگه دوستان بخوان دلیل هم بگن چون چهره خودشون تو انجمن خراب نشه و کل کل نکنن میزنن خوب.یا با اون شخص تارف دارن مجبورن بزنن خوب که یه وقت نفهمه به نظر من فقط نظر سنجی باشه.
خوب من که دوست خوب و قابل اعتماد رو انتخاب کردم.نظر باید بزارم؟
باز شما بحث رو منحرف کردی؟؟!؟!؟!؟!؟
باز ا
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب من که دوست خوب و قابل اعتماد رو انتخاب کردم.نظر باید بزارم؟:roll:[/div][/quote]
باز شما بحث رو منحرف کردی؟؟!؟!؟!؟!؟:D
خوب من که دوست خوب و قابل اعتماد رو انتخاب کردم.نظر باید بزارم؟
هرطور که خودت میدونی
حالا باید به همه بگی من دوستت هستم.نگو ریا میشه
باز ا
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب من که دوست خوب و قابل اعتماد رو انتخاب کردم.نظر باید بزارم؟:roll:[/div][/quote]
هرطور که خودت میدونی[/div][/quote]
حالا باید به همه بگی من دوستت هستم.نگو ریا میشه:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.