سلام من شهر سومم رو ساختم میخوام شهر چهارمم رو بسازم میگه مهاجر ندارید و اینو هم میدونم هر قصر دوتا شهر میشه ساخت باهاش شهر شماره 2 من قصرش ارتقاعش 11 هستش قسمت آموزش مهاجر باز نشده براش از شهر اولم مهاجر ارسال کردم بازم موقع زدن شهر جدید میگه مهاجر ندارید چیکار کنم دوستان
این مطلب در 1393/09/08 17:18:11 نوشته شده است و در 1393/09/08 17:18:50 ویرایش شده است .
دل اگه جایی گیر کنه تموم زندگی آدم نخ کش میشه...!
سلام من شهر سومم رو ساختم میخوام شهر چهارمم رو بسازم میگه مهاجر ندارید و اینو هم میدونم هر قصر دوتا شهر میشه ساخت باهاش شهر شماره 2 من قصرش ارتقاعش 11 هستش قسمت آموزش مهاجر باز نشده براش از شهر اولم مهاجر ارسال کردم بازم موقع زدن شهر جدید میگه مهاجر ندارید چیکار کنم دوستان:icon_6:
سلام من شهر سومم رو ساختم میخوام شهر چهارمم رو بسازم میگه مهاجر ندارید و اینو هم میدونم هر قصر دوتا شهر میشه ساخت باهاش شهر شماره 2 من قصرش ارتقاعش 11 هستش قسمت آموزش مهاجر باز نشده براش از شهر اولم مهاجر ارسال کردم بازم موقع زدن شهر جدید میگه مهاجر ندارید چیکار کنم دوستان
از همین شهر دومت مهاجر رو تحقیق کن و بیارش ...
S مثل Silence
[quote][div][b]امپراتوری_ساوه[/b][/div][div]سلام من شهر سومم رو ساختم میخوام شهر چهارمم رو بسازم میگه مهاجر ندارید و اینو هم میدونم هر قصر دوتا شهر میشه ساخت باهاش شهر شماره 2 من قصرش ارتقاعش 11 هستش قسمت آموزش مهاجر باز نشده براش از شهر اولم مهاجر ارسال کردم بازم موقع زدن شهر جدید میگه مهاجر ندارید چیکار کنم دوستان:icon_6:[/div][/quote]
از همین شهر دومت مهاجر رو تحقیق کن و بیارش ...:icon_10:
از همین شهر دومت مهاجر رو تحقیق کن و بیارش ...
اینو خودم میدونم داداش ولی سطح قصر 11 هستش و هنو آموزش مهاجر باز نشده مشکل من اینه چرا باز نشده اینی که شما گفتی رو که یاد داشتم
این مطلب در 1393/09/08 17:32:24 نوشته شده است و در 1393/09/08 17:33:00 ویرایش شده است .
[quote][div][b]-silence-[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتوری_ساوه[/b][/div][div]سلام من شهر سومم رو ساختم میخوام شهر چهارمم رو بسازم میگه مهاجر ندارید و اینو هم میدونم هر قصر دوتا شهر میشه ساخت باهاش شهر شماره 2 من قصرش ارتقاعش 11 هستش قسمت آموزش مهاجر باز نشده براش از شهر اولم مهاجر ارسال کردم بازم موقع زدن شهر جدید میگه مهاجر ندارید چیکار کنم دوستان:icon_6:[/div][/quote]
از همین شهر دومت مهاجر رو تحقیق کن و بیارش ...:icon_10:[/div][/quote]
اینو خودم میدونم داداش ولی سطح قصر 11 هستش و هنو آموزش مهاجر باز نشده مشکل من اینه چرا باز نشده اینی که شما گفتی رو که یاد داشتم:icon_2:
دوست عزیز باید از تو آکادمی شهر دومت مهاجر رو تحقیق کنی
آخه من مهاجر دارم تو شهر دومم میخوام شهر جدید بزنم گیر مهاجر هستش یعنی با تحقیق مهاجر تو شهر دوم مشکل حل میشه
[quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]دوست عزیز باید از تو آکادمی شهر دومت مهاجر رو تحقیق کنی[/div][/quote]
آخه من مهاجر دارم تو شهر دومم میخوام شهر جدید بزنم گیر مهاجر هستش یعنی با تحقیق مهاجر تو شهر دوم مشکل حل میشه:icon_14:
[quote][div][b]امپراتوری_ساوه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]دوست عزیز باید از تو آکادمی شهر دومت مهاجر رو تحقیق کنی[/div][/quote]
آخه من مهاجر دارم تو شهر دومم میخوام شهر جدید بزنم گیر مهاجر هستش یعنی با تحقیق مهاجر تو شهر دوم مشکل حل میشه:icon_14:[/div][/quote]
عزیزم باید تو همون شهرت مهاجر بسازی. نمیشه با مهاجر اون شهرت شهر بسازی.اونا به عنوان محافظ اومدن تو شهرت
دوست عزیز باید از تو آکادمی شهر دومت مهاجر رو تحقیق کنی
آخه من مهاجر دارم تو شهر دومم میخوام شهر جدید بزنم گیر مهاجر هستش یعنی با تحقیق مهاجر تو شهر دوم مشکل حل میشه
عزیزم باید تو همون شهرت مهاجر بسازی. نمیشه با مهاجر اون شهرت شهر بسازی.اونا به عنوان محافظ اومدن تو شهرت
ممنون از همه دوستان موفق باشیدفداتون
این مطلب در 1393/09/08 17:57:02 نوشته شده است و در 1393/09/08 17:57:24 ویرایش شده است .
[quote][div][b]naser.73[/b][/div][div][quote][div][b]امپراتوری_ساوه[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی098[/b][/div][div]دوست عزیز باید از تو آکادمی شهر دومت مهاجر رو تحقیق کنی[/div][/quote]
آخه من مهاجر دارم تو شهر دومم میخوام شهر جدید بزنم گیر مهاجر هستش یعنی با تحقیق مهاجر تو شهر دوم مشکل حل میشه:icon_14:[/div][/quote]
عزیزم باید تو همون شهرت مهاجر بسازی. نمیشه با مهاجر اون شهرت شهر بسازی.اونا به عنوان محافظ اومدن تو شهرت[/div][/quote]
:icon_12:ممنون از همه دوستان موفق باشید:icon_12::icon_1:فداتون:icon_1:
اگه بفرستی نمیشه باید بسازی اونم با خود اون شهر
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
[quote][div][b]امپراتوری_ساوه[/b][/div][div]سلام من شهر سومم رو ساختم میخوام شهر چهارمم رو بسازم میگه مهاجر ندارید و اینو هم میدونم هر قصر دوتا شهر میشه ساخت باهاش شهر شماره 2 من قصرش ارتقاعش 11 هستش قسمت آموزش مهاجر باز نشده براش از شهر اولم مهاجر ارسال کردم بازم موقع زدن شهر جدید میگه مهاجر ندارید چیکار کنم دوستان:icon_6:[/div][/quote]
اگه بفرستی نمیشه باید بسازی اونم با خود اون شهر:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.