باشه تا شب وایسا که اسم یه اکنت بهتت بدم تا انتقال بدی همون 500 که گفتی چیکار کنم دیگه باید برم دست کنم تو جیب بابام یواشکی!!!!!!!
باشه تا شب وایسا که اسم یه اکنت بهتت بدم تا انتقال بدی همون 500 که گفتی چیکار کنم دیگه باید برم دست کنم تو جیب بابام یواشکی!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted::twisted:
باشه تا شب وایسا که اسم یه اکنت بهتت بدم تا انتقال بدی همون 500 که گفتی چیکار کنم دیگه باید برم دست کنم تو جیب بابام یواشکی!!!!!!!
سلیقه ی شما قابل ستایشه واقعا.البته شونصد تا هم فارم دارم.شونصد =600 *100 .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]باشه تا شب وایسا که اسم یه اکنت بهتت بدم تا انتقال بدی همون 500 که گفتی چیکار کنم دیگه باید برم دست کنم تو جیب بابام یواشکی!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
سلیقه ی شما قابل ستایشه واقعا.البته شونصد تا هم فارم دارم.شونصد =600 *100:shock: .:lol::lol:
بینگو من میدونم واسه چی این همه اکانت داری!خودمنیا خیلی زرنگی!!!!!!!!
واسه چی؟
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]lord.ah[/b][/div][div]بینگو من میدونم واسه چی این همه اکانت داری!خودمنیا خیلی زرنگی!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
واسه چی؟:?:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.