تو شهر داری بخشی وجود داره به نام نیرو های شاغل این بخش چیست و به چه دردی می خوره و چی جوری فعال می شه؟
شما آبادی رو که تصرف میکنی بهش نیرو تخصصی میفرستی تو اون بخش ثبت میشه برای آبادی و نیروی تخصصی راهنما رو مطالعه کنین
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div]تو شهر داری بخشی وجود داره به نام نیرو های شاغل این بخش چیست و به چه دردی می خوره و چی جوری فعال می شه؟[/div][/quote]
شما آبادی رو که تصرف میکنی بهش نیرو تخصصی میفرستی تو اون بخش ثبت میشه ;) برای آبادی و نیروی تخصصی راهنما رو مطالعه کنین :mrgreen:
تو شهر داری بخشی وجود داره به نام نیرو های شاغل این بخش چیست و به چه دردی می خوره و چی جوری فعال می شه؟
شما آبادی رو که تصرف میکنی بهش نیرو تخصصی میفرستی تو اون بخش ثبت میشه برای آبادی و نیروی تخصصی راهنما رو مطالعه کنین
این همه سابقه بازی کردن داری هنوز نمیدونی دمت گم بابا
[quote][div][b]hitman_47[/b][/div][div][quote][div][b]mmmojtaba[/b][/div][div]تو شهر داری بخشی وجود داره به نام نیرو های شاغل این بخش چیست و به چه دردی می خوره و چی جوری فعال می شه؟[/div][/quote]
شما آبادی رو که تصرف میکنی بهش نیرو تخصصی میفرستی تو اون بخش ثبت میشه ;) برای آبادی و نیروی تخصصی راهنما رو مطالعه کنین :mrgreen:[/div][/quote]
این همه سابقه بازی کردن داری هنوز نمیدونی دمت گم بابا:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
بچه ها یه سوال درمورد آبادی ها دارم .
ببینید چند نوع آبادی وجود داری؟
مثلا آبادی وجود داره که چوب آهن یا سنگ وآهن یا چوب سنگ هم باشه .این آبادی ها وجود دارن ؟
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
بچه ها یه سوال درمورد آبادی ها دارم .
ببینید چند نوع آبادی وجود داری؟
مثلا آبادی وجود داره که چوب آهن یا سنگ وآهن یا چوب سنگ هم باشه .این آبادی ها وجود دارن ؟
اون مدلی هم وجود دارن ؟
اخه من که میبینم فقط همراه با گندم هستن .
2 تا غیر گندم نیستن .
توضیح بیشتر بدی ممنون میشم.
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]آره همه چی با هم وجود داره.[/div][/quote]
اون مدلی هم وجود دارن ؟
اخه من که میبینم فقط همراه با گندم هستن .
2 تا غیر گندم نیستن .
توضیح بیشتر بدی ممنون میشم.
من قبلا دیده بودم الان سرچ کردم نیست.فقط گندم با فلانی هست.نمیدونم شاید قبلا هم نبوده.
من امروز خیالاتی شدم.امروز دیگه من جواب تاپیک نمیدم تا فردا.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
من قبلا دیده بودم الان سرچ کردم نیست.فقط گندم با فلانی هست.نمیدونم شاید قبلا هم نبوده.:shock:
من امروز خیالاتی شدم.امروز دیگه من جواب تاپیک نمیدم تا فردا.:lol::mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.