دلیلش به حداکثر رسیدن ظرفیت سرور نیست /شما فکر میکنید از هر بیست هزار نفری که در هر سرور به اصطلاح ثبت نام کرده اند چند نفر بازیکن واقعی هستن که واقعا ثبت نام کرده اند ؟ فقط ده درصد بقیه رو خود دست اندرکاران بازی فعال میکنن برای جذب مشتری / برای ایکه بگن ببینید ما چقدر بازیکن داریم / الان هم اگر سرور جدید باز نمیکنن برای اینکه سرور جدید هزینه زیادی میخواد / الان چون با ب وجود امدن بازی های مطرحی چون کرش آف کلنز و * و امپراطوران و و و دچار ریزش شدید بازیکن شدن و دیگه براشون صرف اقتصادی نداره ؟ البته من خودم تترااویین بازم / واین مطلب یه مطلب کارشناسی شده میباشد
دلیلش به حداکثر رسیدن ظرفیت سرور نیست /شما فکر میکنید از هر بیست هزار نفری که در هر سرور به اصطلاح ثبت نام کرده اند چند نفر بازیکن واقعی هستن که واقعا ثبت نام کرده اند ؟ فقط ده درصد بقیه رو خود دست اندرکاران بازی فعال میکنن برای جذب مشتری / برای ایکه بگن ببینید ما چقدر بازیکن داریم / الان هم اگر سرور جدید باز نمیکنن برای اینکه سرور جدید هزینه زیادی میخواد / الان چون با ب وجود امدن بازی های مطرحی چون کرش آف کلنز و تراوین و امپراطوران و و و دچار ریزش شدید بازیکن شدن و دیگه براشون صرف اقتصادی نداره ؟ البته من خودم تترااویین بازم / واین مطلب یه مطلب کارشناسی شده میباشد
مدیرای بازی بیکار نیستن که بیان اکانت بسازن تو سرورا که آمار بازیشون بره بالا
وگرنه تو سرورا خارجی اینکارو میکردن
اونا که ثبت نام میکنن و بازی نمیکنن یا مولتی هستن ، یا کسایی هستن که ثبت نام میکنن واسه سابقه و سکه ای که اول سرور میده به بازیکنا
دلیل دیر شروع کردن سرور ها هم خرج بالای سرور هاست
وقتی بازیکن زیاد نباشه ( منظورم کسایین که خرج میکنن ) ، مجبورن سرور کمتر بذارن تا خرجشون بیاد پایینتر
شاید وقته اینه که هم بازیشون رو اصلاح کنن ، هم رفتارشون با بازیکنا رو
bi masraf
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
مدیرای بازی بیکار نیستن که بیان اکانت بسازن تو سرورا که آمار بازیشون بره بالا
اونا که ثبت نام میکنن و بازی نمیکنن یا مولتی هستن ، یا کسایی هستن که ثبت نام میکنن واسه سابقه و سکه ای که اول سرور میده به بازیکنا
دلیل دیر شروع کردن سرور ها هم خرج بالای سرور هاست
وقتی بازیکن زیاد نباشه ( منظورم کسایین که خرج میکنن ) ، مجبورن سرور کمتر بذارن تا خرجشون بیاد پایینتر
[b]شاید وقته اینه که هم بازیشون رو اصلاح کنن ، هم رفتارشون با بازیکنا رو :icon_3:[/b]
[div]مدیرای بازی بیکار نیستن که بیان اکانت بسازن تو سرورا که آمار بازیشون بره بالا
جوابیه کارشناسی
20 هزار اکانت فیک رو مدیران نمیسازن ظرف 1 دقیقه سییتم میسازه / در ضمن دوست عزیز مشخص شد شما در مورد ساختار این
بازی ها اطلاعات ندارید لطفا احضار نظر نفرمایید / در تراا وو یین هم همینجوره / من به شما دیگه جواب نمیدم / آخرین جوابیه ارسالی
این مطلب در 1393/09/03 22:59:32 نوشته شده است و در 1393/09/03 23:03:09 ویرایش شده است .
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]مدیرای بازی بیکار نیستن که بیان اکانت بسازن تو سرورا که آمار بازیشون بره بالا
جوابیه کارشناسی
20 هزار اکانت فیک رو مدیران نمیسازن ظرف 1 دقیقه سییتم میسازه / در ضمن دوست عزیز مشخص شد شما در مورد ساختار این
بازی ها اطلاعات ندارید لطفا احضار نظر نفرمایید / در تراا وو یین هم همینجوره / من به شما دیگه جواب نمیدم / آخرین جوابیه ارسالی
Inside my heart is breaking
My make up may be flaking
But my smile still stays on
جناب کارشناس
برو داخله بازی
به هر اکانتی عشقت کشید پیام بده
اگه تونستی شمارشو بگیر بفهمی فیکه یا نه
درسته هر کی از راه میرسه تو سر این بازی میزنه
ولی اینقدرا هم دیگه "نابود " نیست
خیلی بیشتر از اونی که فکر میکنی بازیکن داره
ولی در حاله حاضر بازی نمیکنن
فقط اکانت میسازن
الکی جو نده
و در پایان باید بگم :
میخوام صد ساله سیاه جواب ندی
خوش اومدی :icon_13:
[quote][div][b]داش مهدی رستگاری[/b][/div][div]جناب کارشناس
برو داخله بازی
به هر اکانتی عشقت کشید پیام بده
اگه تونستی شمارشو بگیر بفهمی فیکه یا نه
درسته هر کی از راه میرسه تو سر این بازی میزنه
ولی اینقدرا هم دیگه "نابود " نیست
خیلی بیشتر از اونی که فکر میکنی بازیکن داره
ولی در حاله حاضر بازی نمیکنن
فقط اکانت میسازن
الکی جو نده
و در پایان باید بگم :
میخوام صد ساله سیاه جواب ندی
خوش اومدی :icon_13:[/div][/quote]
کارشناس چقدر بی ادب شده وای وای وای خجالتم نمیکشه :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.