قابلیت ها فعال از قبیل ساخت همزمان دو ساختمان+افزونه ها
40درصدی ها فعال+افزایش حجم انبار به میزان 100درصد
کلا توی نیم ساعت تا یک ساعت اول شروع سرور حداقل 100 و حداکثر 170سکه واسه شروع خوبه که خرج میشن دقیقا همین مقدار 100سکه واسه روز دوم هم استفاده میکنیم و میتونید شروع خوبی رو تجربه کنید
قدم بعدی"همون خرج سکه"با هرچی منابع دارم مزرعه رو ارتقا میدم+انبار تا سطح 2 بعدش گندم میخرم
بعدش یکی از سه منبع دیگه رو انتخاب میکنم یه تعدیل منابع 3سکه ای میزنم و ارتقاش میدم+ارتقا انبار بعد خرید همون نوع منبع تا وقتی که هر چهار تا تولیدات ارتقا داده شدن از منبع آخری یه خرید هم میزنیم و با همون منابع مزرعه رو دوباره ارتقا میدیم و منتظر میمونیم تا منابع جمع بشه مخصوصا گندم با اینکه تولیدش نسبت به بقیه بهتره بعد میتونم با تعدیل منابع ازش بهره ببرم روز دوم همین روال رو انجام میدم و هرچی منابع به دست میاد رو خرج اصطبل و کماندار میکنم آخر شب هم میریم شکار دوستان!
fяїέηđs
قابلیت ها فعال از قبیل ساخت همزمان دو ساختمان+افزونه ها
40درصدی ها فعال+افزایش حجم انبار به میزان 100درصد
کلا توی نیم ساعت تا یک ساعت اول شروع سرور حداقل 100 و حداکثر 170سکه واسه شروع خوبه که خرج میشن دقیقا همین مقدار 100سکه واسه روز دوم هم استفاده میکنیم و میتونید شروع خوبی رو تجربه کنید
قدم بعدی"همون خرج سکه"با هرچی منابع دارم مزرعه رو ارتقا میدم+انبار تا سطح 2 بعدش گندم میخرم
بعدش یکی از سه منبع دیگه رو انتخاب میکنم یه تعدیل منابع 3سکه ای میزنم و ارتقاش میدم+ارتقا انبار بعد خرید همون نوع منبع تا وقتی که هر چهار تا تولیدات ارتقا داده شدن از منبع آخری یه خرید هم میزنیم و با همون منابع مزرعه رو دوباره ارتقا میدیم و منتظر میمونیم تا منابع جمع بشه مخصوصا گندم با اینکه تولیدش نسبت به بقیه بهتره بعد میتونم با تعدیل منابع ازش بهره ببرم روز دوم همین روال رو انجام میدم و هرچی منابع به دست میاد رو خرج اصطبل و کماندار میکنم آخر شب هم میریم شکار دوستان!
:icon_11:
سلام میخواستم بدونم اولین کاری که سرور شروع میشه میکنید چیه
مراحل کار از اول سرور تا آخر
1-ثبت نام اکانت
2-فروش اکانت
3-خرید اکانت
4-فروش اکانت
5-رفتن رو اک شخصی که کتیبه رو زده
این مطلب در 1393/08/30 14:56:30 نوشته شده است و در 1393/08/30 14:56:39 ویرایش شده است .
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]behnam003[/b][/div][div]سلام میخواستم بدونم اولین کاری که سرور شروع میشه میکنید چیه[/div][/quote]
مراحل کار از اول سرور تا آخر
1-ثبت نام اکانت
2-فروش اکانت
3-خرید اکانت
4-فروش اکانت
5-رفتن رو اک شخصی که کتیبه رو زده:|
1:تمدید حمایت
2:قراردادن 2 ساختمان در صف ساخت
3:قراردادن 2 افزونه در صف ساخت
4:جمعیتم رو تا 50 می برم بالا
5:بعد از جمعیتم که رفت 50 شروع به ساخت نیرو می کنم
6:وبعد از اینکه قوی شدم به حالت عادی برمی گردم
این مطلب در 1393/08/30 15:27:36 نوشته شده است و در 1393/08/30 15:27:57 ویرایش شده است .
In the name of god
1:تمدید حمایت
2:قراردادن 2 ساختمان در صف ساخت
3:قراردادن 2 افزونه در صف ساخت
4:جمعیتم رو تا 50 می برم بالا
5:بعد از جمعیتم که رفت 50 شروع به ساخت نیرو می کنم
6:وبعد از اینکه قوی شدم به حالت عادی برمی گردم
:icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.