امپراتوری_ساوه
سلام به دوستان من قبلا غارت میزدم و 50 درصد توان لشکریانم منابع غارت میکردن ولی الان این پیام رو میده لشکریان شما توانستند در این جنگ 6% از مجموع توان حمل خود را غارت نمایند.
جالبش اینجاست من نسبت به غارت های قبل بیشتر نیرو برای غارت و نبرد می فرستم ولی بازم درصدش پایین هستش ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند و از تازه کارا هستم
خوب حاجی وقتی نیرو زیاد تر بفرستی درصد میاد پاین مثلا:
اگر تو با 10 تا کماندار غارت بزنی و مجموع منابع ان شخص باشه 1000 نیروهای تو صددرصدشو غارت زدن
حالا اگه با 15 تا کماندار به همین مقدار(یعنی مجموع 1000 منابع) حمله بزنی غارت نیرو هات میشه 66/66 درصد
و شاید هم حمله زیاد زدی منابعش کم شده یا شخص دیگه ای هم غارت زده به خاطر همینه
دوستان یه سری به وبلاگ بنده بزنین ممنون میشم
http://prayerandheaven.blogsky.com/
[quote][div][b]امپراتوری_ساوه[/b][/div][div]سلام به دوستان من قبلا غارت میزدم و 50 درصد توان لشکریانم منابع غارت میکردن ولی الان این پیام رو میده لشکریان شما توانستند در این جنگ 6% از مجموع توان حمل خود را غارت نمایند. :icon_2:جالبش اینجاست من نسبت به غارت های قبل بیشتر نیرو برای غارت و نبرد می فرستم ولی بازم درصدش پایین هستش ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند و از تازه کارا هستم:icon_14:[/div][/quote]
خوب حاجی وقتی نیرو زیاد تر بفرستی درصد میاد پاین مثلا:
اگر تو با 10 تا کماندار غارت بزنی و مجموع منابع ان شخص باشه 1000 نیروهای تو صددرصدشو غارت زدن
حالا اگه با 15 تا کماندار به همین مقدار(یعنی مجموع 1000 منابع) حمله بزنی غارت نیرو هات میشه 66/66 درصد
و شاید هم حمله زیاد زدی منابعش کم شده یا شخص دیگه ای هم غارت زده به خاطر همینه