سلام دوستان عزیز...
کدوم شرکت بهتره خدمات و سرویس دهیش؟؟؟؟
مخابرات که خیلی اینرنتش گرونه و داغون...برای همین میخوام برم از یک شرکت دیگه نت بگیرم...
کدوم شرکت اینترنتش بهتره ؟؟
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
سلام دوستان عزیز...
مخابرات که خیلی اینرنتش گرونه و داغون...برای همین میخوام برم از یک شرکت دیگه نت بگیرم...
فقط پـــــــــــــــــــــــــــــــــــارس انــــــــــــلاین
512 دارم محدود
توی روز با 1 مگ دانلود میکنی توی شب هم با 1 مگ
یکی دو ماه هست که اینجوری شده
توی این مدت حداقل 200 گیگ شبانه رایگان دانلود کردم
به قران دارم راست میگم
512 دارم محدود
به قران دارم راست میگم
من که فعلا 7-8 ماهیه شاتل استفاده میکنم اما باید بدونی با اینکه کیفیت و سرعتش مطلوبه اما به درد این بازی نمیخوره مصرف ترافیکت حسابی میره بالا من بابت این موضوع خیلی اذیت شدم روزانه 500مگابایت حداقل ترافیک مصرفی واسه این بازیم میشد که خرجمم معمولا تا 45-50میرسید سرویس 4مگابیت 4گیگ+3تا5گیگ ترافیک اضافی
با اینکه منم از طرفی زیاد دانلود میکنم و ... واسه این ماه آزمایشی یه نامحدود گرفتم که اصلا ازش راضی هم نبودم وقتی میخواستم سرویس مورد نظر رو بخرم زده بودن سرعت حداقل 192 و حداکثر 1280کیلوبیت 7 روز که دانلود و ... داشتم بعدش سرعتم افت کرد و به 192کیلوبیت رسید حالا از اون موقع هیچ سرعتم از این بالاتر نرفته تیکت هم زدم یکسری بهونه و ... آوردن آخرش فهمیدم اینا که جنبه ترافیک اضافه رو ندارن چرا سرویس نامحدود میدن که مردم استفاده ببرن البته من از طرفی کم نذاشتم براشون همون 7 روز اول 32گیگ کشیدم ازشون تا الان که سه روز دیگه سرویسم تموم میشه گزارشم عدد77گیگ رو نشون میده
و من اینو تونستم از آسان دانلود بفهمم وقتی از سایت دانلود کردم فهمیدم سرعت دانلود رفته بالا خیلی دنبال سایت های مختلف گشتم که هاست قوی و پرسرعت داشته باشن و بتونن منو از تحریم های ظالمانه شاتل علیه خودم نجات بدن آخرشم http://uplod.ir رو پیدا کردم از روی آدرس اینترنتی روی سایت آپ میکردم بعد از خود سایت فایلامو دانلود میکردم با سرعت خوب که البته توی سه روز 17گیگ رو کشیدم
fяїέηđs
من که فعلا 7-8 ماهیه شاتل استفاده میکنم اما باید بدونی با اینکه کیفیت و سرعتش مطلوبه اما به درد این بازی نمیخوره مصرف ترافیکت حسابی میره بالا من بابت این موضوع خیلی اذیت شدم روزانه 500مگابایت حداقل ترافیک مصرفی واسه این بازیم میشد که خرجمم معمولا تا 45-50میرسید سرویس 4مگابیت 4گیگ+3تا5گیگ ترافیک اضافی
با اینکه منم از طرفی زیاد دانلود میکنم و ... واسه این ماه آزمایشی یه نامحدود گرفتم که اصلا ازش راضی هم نبودم وقتی میخواستم سرویس مورد نظر رو بخرم زده بودن سرعت حداقل 192 و حداکثر 1280کیلوبیت 7 روز که دانلود و ... داشتم بعدش سرعتم افت کرد و به 192کیلوبیت رسید حالا از اون موقع هیچ سرعتم از این بالاتر نرفته تیکت هم زدم یکسری بهونه و ... آوردن آخرش فهمیدم اینا که جنبه ترافیک اضافه رو ندارن چرا سرویس نامحدود میدن که مردم استفاده ببرن البته من از طرفی کم نذاشتم براشون همون 7 روز اول 32گیگ کشیدم ازشون تا الان که سه روز دیگه سرویسم تموم میشه گزارشم عدد77گیگ رو نشون میده
و من اینو تونستم از آسان دانلود بفهمم وقتی از سایت دانلود کردم فهمیدم سرعت دانلود رفته بالا خیلی دنبال سایت های مختلف گشتم که هاست قوی و پرسرعت داشته باشن و بتونن منو از تحریم های ظالمانه شاتل علیه خودم نجات بدن آخرشم http://uplod.ir رو پیدا کردم از روی آدرس اینترنتی روی سایت آپ میکردم بعد از خود سایت فایلامو دانلود میکردم با سرعت خوب که البته توی سه روز 17گیگ رو کشیدم:icon_12:
:icon_5:
دوستان از توضیحاتتو ممنونم واقعا
یک سوال دیگه: طرح ها و سرعت های هر شهر با شهرای دیگه متفاوته مثل مخابرات ؟!
قبلا مخابرات مشهد نت نامحدود میداد ولی الان اینترنت شبانه1-7 رو هم برداشتن !ولی هنوز در بعضی شهر ها مخابرات اینترنت نامحدود میده!میخواستم بدونم بقیه شرکت ها هم مثل مخابرات اینطوری هست یا نه؟
این مطلب در 1393/08/25 10:01:47 نوشته شده است و در 1393/08/25 10:05:28 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
دوستان از توضیحاتتو ممنونم واقعا :icon_1:
یک سوال دیگه: طرح ها و سرعت های هر شهر با شهرای دیگه متفاوته مثل مخابرات ؟!
قبلا مخابرات مشهد نت نامحدود میداد ولی الان اینترنت شبانه1-7 رو هم برداشتن !ولی هنوز در بعضی شهر ها مخابرات اینترنت نامحدود میده!میخواستم بدونم بقیه شرکت ها هم مثل مخابرات اینطوری هست یا نه؟
512 دارم محدود
به قران دارم راست میگم
دادا منم پارس آنلاین دارم. خیلی خوبه
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]maziarbmw[/b][/div][div]فقط پـــــــــــــــــــــــــــــــــــارس انــــــــــــلاین
512 دارم محدود
به قران دارم راست میگم[/div]
دادا منم پارس آنلاین دارم. خیلی خوبه:icon_8::icon_0:
سلام دوستان عزیز...
چه عجب آفتابی شدی؟
.....
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]سلام دوستان عزیز...
[/div][/quote]
چه عجب آفتابی شدی؟
آقا پارس آنلاین خوبه اما اگه حال داری پول اضافه بدی شاتل رو بگیر مصرف اضافی خیلی بالا داره
در ضمن اگه واسه وبگردی میخوای مثلا ماهی 4گیگابایت مصرف ترافیکته همون ایرانسل خیلی عالیه جدیدا من سرعتم به 10مگابیت رسیده
راهکاری خودم پیدا کردم اینه که یه بسته 10تومنی ایرانسل میگیرم بعدش واسه مودمم یه سرویس 3-4گیگابایت سرعت 2مگابیت میگیرم که بیشتر واسه دانلود شبانه ازش استفاده میکنم مثلا شبی 3تا5 گیگابایت میکشم
دانلودامم فیلم های روز دنیا
fяїέηđs
آقا پارس آنلاین خوبه اما اگه حال داری پول اضافه بدی شاتل رو بگیر مصرف اضافی خیلی بالا داره
در ضمن اگه واسه وبگردی میخوای مثلا ماهی 4گیگابایت مصرف ترافیکته همون ایرانسل خیلی عالیه جدیدا من سرعتم به 10مگابیت رسیده
راهکاری خودم پیدا کردم اینه که یه بسته 10تومنی ایرانسل میگیرم بعدش واسه مودمم یه سرویس 3-4گیگابایت سرعت 2مگابیت میگیرم که بیشتر واسه دانلود شبانه ازش استفاده میکنم مثلا شبی 3تا5 گیگابایت میکشم
دانلودامم فیلم های روز دنیا:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.