سلام.عید غدیر مبارک.داداش باید حداقل 400 تا جاسوس بفرستی.اگه میخوای حمله کنی باید تعداد نیروهات حداقل7000 تا نیزه دار باشه و هرچه تعداد بیشتر باشه.تلفات کمتری میدی.تعداد نیرو های شما چقدره؟!
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
[quote][div][b]hosseinm840[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]جاسوس باید بفرستی اینجا کسی نمیدونه:mrgreen:[/div][/quote]
اخه 30 تا جاسوس فرستادم همشونو کشتن[/div][/quote]
سلام.عید غدیر مبارک.داداش باید حداقل 400 تا جاسوس بفرستی.اگه میخوای حمله کنی باید تعداد نیروهات حداقل7000 تا نیزه دار باشه و هرچه تعداد بیشتر باشه.تلفات کمتری میدی.تعداد نیرو های شما چقدره؟!;)
سلام.عید غدیر مبارک.داداش باید حداقل 400 تا جاسوس بفرستی.اگه میخوای حمله کنی باید تعداد نیروهات حداقل7000 تا نیزه دار باشه و هرچه تعداد بیشتر باشه.تلفات کمتری میدی.تعداد نیرو های شما چقدره؟!
خیلی ازت ممنونم
الان فهمیدم قضیه چیه
[quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]hosseinm840[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]جاسوس باید بفرستی اینجا کسی نمیدونه:mrgreen:[/div][/quote]
اخه 30 تا جاسوس فرستادم همشونو کشتن[/div][/quote]
سلام.عید غدیر مبارک.داداش باید حداقل 400 تا جاسوس بفرستی.اگه میخوای حمله کنی باید تعداد نیروهات حداقل7000 تا نیزه دار باشه و هرچه تعداد بیشتر باشه.تلفات کمتری میدی.تعداد نیرو های شما چقدره؟!;)[/div][/quote]
خیلی ازت ممنونم
الان فهمیدم قضیه چیه
من به یه آبادی 200 تا جاسوس فرستادم و 199 تا برگشتن و گزارش هم به این شکل بود: نیزه دار=36، شمشیرزن=39، کماندار و شوالیه=کمتر از 100، جاسوس=6.
بعد با 1000 تا سرباز بهش لشکرکشی از نوع نبرد کردم، ولی به تصرفم درنیومد. چیکار کنم؟
Arda.Ir
يادتون نره!
من به یه آبادی 200 تا جاسوس فرستادم و 199 تا برگشتن و گزارش هم به این شکل بود: نیزه دار=36، شمشیرزن=39، کماندار و شوالیه=کمتر از 100، جاسوس=6.
بعد با 1000 تا سرباز بهش لشکرکشی از نوع نبرد کردم، ولی به تصرفم درنیومد. چیکار کنم؟
سلام.عید غدیر مبارک.داداش باید 7000 تا نیزه دار باشه و هرچه تعداد بیشتر باشه.تلفات کمتری میدی.تعداد نیرو های شما چقدره؟!
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
[quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]من به یه آبادی 200 تا جاسوس فرستادم و 199 تا برگشتن و گزارش هم به این شکل بود: نیزه دار=36، شمشیرزن=39، کماندار و شوالیه=کمتر از 100، جاسوس=6.
بعد با 1000 تا سرباز بهش لشکرکشی از نوع نبرد کردم، ولی به تصرفم درنیومد. چیکار کنم؟[/div][/quote]
سلام.عید غدیر مبارک.داداش باید 7000 تا نیزه دار باشه و هرچه تعداد بیشتر باشه.تلفات کمتری میدی.تعداد نیرو های شما چقدره؟!;)
سلام.عید غدیر مبارک.داداش باید 7000 تا نیزه دار باشه و هرچه تعداد بیشتر باشه.تلفات کمتری میدی.تعداد نیرو های شما چقدره؟!
نیروهام که زیادن. اما چون دیدم نیروهای آبادی کمه، 500 تا نیزه دار و 150 تا شمشیرزن فرستادم.
به بینگو: بدون قهرمان نمیشه آبادی رو تصرف کرد؟
Arda.Ir
يادتون نره!
[quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]اله سار[/b][/div][div]من به یه آبادی 200 تا جاسوس فرستادم و 199 تا برگشتن و گزارش هم به این شکل بود: نیزه دار=36، شمشیرزن=39، کماندار و شوالیه=کمتر از 100، جاسوس=6.
بعد با 1000 تا سرباز بهش لشکرکشی از نوع نبرد کردم، ولی به تصرفم درنیومد. چیکار کنم؟[/div][/quote]
سلام.عید غدیر مبارک.داداش باید 7000 تا نیزه دار باشه و هرچه تعداد بیشتر باشه.تلفات کمتری میدی.تعداد نیرو های شما چقدره؟!;)[/div][/quote]
نیروهام که زیادن. اما چون دیدم نیروهای آبادی کمه، 500 تا نیزه دار و 150 تا شمشیرزن فرستادم.
به بینگو: بدون قهرمان نمیشه آبادی رو تصرف کرد؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.