شوما خودتو ببری خیلی کار کردی
من همینجا تو مدرسه با دوستای خل و چل تر از خودم راحتممممممممم
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
[quote][div][b]82آغاسی[/b][/div][div][quote][div][b]hani_gonjeshke[/b][/div][div]والا ما هنو دانشگاه نرفتیم ببینیم فضاش چجوریه :?[/div][/quote]
الهی بیا خودم ببرمت دانشگاه[/div][/quote]
شوما خودتو ببری خیلی کار کردی :mrgreen:
من همینجا تو مدرسه با دوستای خل و چل تر از خودم راحتممممممممم :P
میدونم
این ک میگه واقعیه و اینا، میگم برم خودم بیبینم چجوریه بعد میام تاییدت میکنم
منظورش این بود که خانوما وقتی دارن از یه جا رد میشن خیال میکنن همه دارن بهش نگاه میکنن ولی آقایون اینطوری نیستن
اینو میتونی تو جاهای دیگه هم تجربه کنی
نه تو جاهای دیگه ک اینطوری نیست، مگه دانشگاه اینجور باشه
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]hani_gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]hani_gonjeshke[/b][/div][div]والا ما هنو دانشگاه نرفتیم ببینیم فضاش چجوریه :?[/div][/quote]
منظورش کلی بود:icon_10:[/div][/quote]
میدونم
این ک میگه واقعیه و اینا، میگم برم خودم بیبینم چجوریه بعد میام تاییدت میکنم :icon_10:[/div][/quote]
منظورش این بود که خانوما وقتی دارن از یه جا رد میشن خیال میکنن همه دارن بهش نگاه میکنن ولی آقایون اینطوری نیستن:icon_10:
اینو میتونی تو جاهای دیگه هم تجربه کنی:icon_10:[/div][/quote]
نه تو جاهای دیگه ک اینطوری نیست، مگه دانشگاه اینجور باشه :?
من از خودم میگم
از اونجایی که بچه های عمران و معماری خوشتیپ ترین و باکلاس ترین بچه های دانشکده هستن ( بخصوص معماران ههه ) کلا ساختمون شهرسازی و معماری دانشکده ما بقیه جداست و با امکانات ترین ساختمون مربوط ماست
ولی و امان از صد ولی
خودتون بگید تنها چیز بدش چیه؟؟؟
این مطلب در 1393/08/20 19:46:16 نوشته شده است و در 1393/08/20 19:47:07 ویرایش شده است .
من از خودم میگم :D
از اونجایی که بچه های عمران و معماری خوشتیپ ترین و باکلاس ترین بچه های دانشکده هستن ( بخصوص معماران ههه :P ) کلا ساختمون شهرسازی و معماری دانشکده ما بقیه جداست و با امکانات ترین ساختمون مربوط ماست ;)
ولی و امان از صد ولی :oops:
خودتون بگید تنها چیز بدش چیه؟؟؟ :arrow:
من از خودم میگم
از اونجایی که بچه های عمران و معماری خوشتیپ ترین و باکلاس ترین بچه های دانشکده هستن ( بخصوص معماران ههه ) کلا ساختمون شهرسازی و معماری دانشکده ما بقیه جداست و با امکانات ترین ساختمون مربوط ماست
ولی و امان از صد ولی
خودتون بگید تنها چیز بدش چیه؟؟؟
کمبود فکر
نه یک چیز بدتر
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]من از خودم میگم :D
از اونجایی که بچه های عمران و معماری خوشتیپ ترین و باکلاس ترین بچه های دانشکده هستن ( بخصوص معماران ههه :P ) کلا ساختمون شهرسازی و معماری دانشکده ما بقیه جداست و با امکانات ترین ساختمون مربوط ماست ;)
ولی و امان از صد ولی :oops:
خودتون بگید تنها چیز بدش چیه؟؟؟ :arrow:[/div][/quote]
کمبود فکر:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
نه یک چیز بدتر :icon_6:
کل دانشجویان : 6,625 نفر
تعداد دانشجویان پسر : 6,625 نفر
تعداد دانشجویان دختر : 0 نفر
بازم حرف من شد دیگه
کدوم حرف ؟؟
این امضات برای اولین بار من تو انجمن تو امضام گذاشتماااا
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]اینه :roll:
کل دانشجویان : 6,625 نفر
تعداد دانشجویان پسر : 6,625 نفر
تعداد دانشجویان دختر : 0 نفر[/div][/quote]
بازم حرف من شد دیگه:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
کدوم حرف ؟؟
این امضات برای اولین بار من تو انجمن تو امضام گذاشتماااا :icon_4::icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.