مدیریت اتحاد فکر کنم حذف اعضاء و دعوتنامه فرستادن یا قبول درخواست عضویت هست
مشاهده گزارش هم میتونه تعداد نیرو های اعضاء رو ببینه(( همه اعضاء حتی تعداد نیرو های مدیران اتحاد )) + آخرین لشگرکشی ها و آمار دفاع و غارت عضو مورد نظر
مدیریت مسئولین اتحاد هم میتونه مدیران رو حذف کنه یا مدیر اضافه کنه.البته موسس رو نمیتونه حذف کنه...فقط موسس میتونه همه مدیران رو حذف کنه...
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
مشاهده گزارش هم میتونه تعداد نیرو های اعضاء رو ببینه(( همه اعضاء حتی تعداد نیرو های مدیران اتحاد )) + آخرین لشگرکشی ها و آمار دفاع و غارت عضو مورد نظر
مدیریت مسئولین اتحاد هم میتونه مدیران رو حذف کنه یا مدیر اضافه کنه.البته موسس رو نمیتونه حذف کنه...فقط موسس میتونه همه مدیران رو حذف کنه...
حذف اعضاء و دعوتنامه فرستادنو جدا باید تیک زد
نمیدونستم
آشنای ناشناس
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]مدیریت اتحاد فکر کنم حذف اعضاء و دعوتنامه فرستادن یا قبول درخواست عضویت هست
مدیریت مسئولین اتحاد هم میتونه مدیران رو حذف کنه یا مدیر اضافه کنه.البته موسس رو نمیتونه حذف کنه...فقط موسس میتونه همه مدیران رو حذف کنه...[/div][/quote]
حذف اعضاء و دعوتنامه فرستادنو جدا باید تیک زد:icon_10:
[/div][/quote]
:icon_1:
نمیدونستم;)
اولی ویرایش پروفایل اتحاد
دومی اون گذارش اتحاد نیست میتونه ببینه که چقدر نیرو دارن و آمار دفاعی و...
سومی میتونه مدیر انتخاب کنه و یه حذف کنه البطه اینو به کسی نزن چون میتونه علامت های خودشم زیاد کنه و اگر جاسوس باشه خطرناکه
این مطلب در 1393/08/21 09:16:34 نوشته شده است و در 1393/08/21 09:18:48 ویرایش شده است .
شورت داور پرچم ماست که میگن همینه؟
اولی ویرایش پروفایل اتحاد:icon_10:
دومی اون گذارش اتحاد نیست میتونه ببینه که چقدر نیرو دارن و آمار دفاعی و... ;)
سومی میتونه مدیر انتخاب کنه و یه حذف کنه البطه اینو به کسی نزن چون میتونه علامت های خودشم زیاد کنه و اگر جاسوس باشه خطرناکه :icon_4:
به کسی که نمیشناسیش مدیریت نده
چون ی اتحادی ی نفر رو کرد مدیر همه رو حذف کرد ک رتبه اتحاد بیا پایین و بچه هارو از هم پاشوند یعنی کارش این بود ...
این مطلب در 1393/08/25 11:02:46 نوشته شده است و در 1393/08/25 11:14:26 ویرایش شده است .
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
چون ی اتحادی ی نفر رو کرد مدیر همه رو حذف کرد ک رتبه اتحاد بیا پایین و بچه هارو از هم پاشوند یعنی کارش این بود ... :icon_6::icon_6:
چون ی اتحادی ی نفر رو کرد مدیر همه رو حذف کرد ک رتبه اتحاد بیا پایین و بچه هارو از هم پاشون یعنی کارش این بود ...
حالا این هیچ به بعضی ها هم که گذارشو میدی آمار اتحاد رو پخش میکنن!! اینا خیلی رو اعصابن یعنی!
آشنای ناشناس
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]به کسی که نمیشناسیش مدیریت نده
چون ی اتحادی ی نفر رو کرد مدیر همه رو حذف کرد ک رتبه اتحاد بیا پایین و بچه هارو از هم پاشون یعنی کارش این بود ... :icon_6::icon_6:
[/div][/quote]
حالا این هیچ به بعضی ها هم که گذارشو میدی آمار اتحاد رو پخش میکنن!!:roll::roll: اینا خیلی رو اعصابن یعنی!
چون ی اتحادی ی نفر رو کرد مدیر همه رو حذف کرد ک رتبه اتحاد بیا پایین و بچه هارو از هم پاشون یعنی کارش این بود ...
حالا این هیچ به بعضی ها هم که گذارشو میدی آمار اتحاد رو پخش میکنن!! اینا خیلی رو اعصابن یعنی!
---------------------
اخه این جوری بازی مزه نمیده حالا فرض کنیم امار طرفو داری میزنی فارمشم میکنی این مزه نمیده اخه
دقیقا اینجوری که من متوجه شدم اکثر بازیکنای این بازی بچه اند...
پــــــروازه خانوم
هـــادی.حســـن.مهـــدی.زویـــا.سپهر.عالمی.علیرضا.امیر.جواد مدیر۴ بهترین دوستامن
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]به کسی که نمیشناسیش مدیریت نده
چون ی اتحادی ی نفر رو کرد مدیر همه رو حذف کرد ک رتبه اتحاد بیا پایین و بچه هارو از هم پاشون یعنی کارش این بود ... :icon_6::icon_6:
[/div][/quote]
حالا این هیچ به بعضی ها هم که گذارشو میدی آمار اتحاد رو پخش میکنن!!:roll::roll: اینا خیلی رو اعصابن یعنی![/div][/quote]
---------------------
اخه این جوری بازی مزه نمیده حالا فرض کنیم امار طرفو داری میزنی فارمشم میکنی این مزه نمیده اخه :icon_6:
دقیقا اینجوری که من متوجه شدم اکثر بازیکنای این بازی بچه اند... :|
---------------------
اخه این جوری بازی مزه نمیده حالا فرض کنیم امار طرفو داری میزنی فارمشم میکنی این مزه نمیده اخه
دقیقا اینجوری که من متوجه شدم اکثر بازیکنای این بازی بچه اند...
دقیقا همینطوره...
آشنای ناشناس
[quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div][quote][div][b]lord_پروازه[/b][/div][div]به کسی که نمیشناسیش مدیریت نده
[/div][/quote]
حالا این هیچ به بعضی ها هم که گذارشو میدی آمار اتحاد رو پخش میکنن!!:roll::roll: اینا خیلی رو اعصابن یعنی![/div][/quote]
---------------------
اخه این جوری بازی مزه نمیده حالا فرض کنیم امار طرفو داری میزنی فارمشم میکنی این مزه نمیده اخه :icon_6:
دقیقا اینجوری که من متوجه شدم اکثر بازیکنای این بازی بچه اند... :|
[/div][/quote]
دقیقا همینطوره...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.