خب کم کم داریم به دربی یا همون شهر آورد نزدیک میشیم....
گفتم یه نظر سنجی کنیم ببینیم کیا تو انجمن پرسپولیسین کیا استقلالی (6 تایی)
لطفا رای بدین.
البته پرسپولیس که پرچمش بالاست..
نظرسنجی
پرسپولیسیم
استقلالیم
سایر تیم ها
هیچکدوم
این مطلب در 1393/08/15 14:57:56 نوشته شده است و در 1393/08/15 15:07:28 ویرایش شده است .
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
خب کم کم داریم به دربی یا همون شهر آورد نزدیک میشیم.... :icon_3: :icon_3: :icon_3:
گفتم یه نظر سنجی کنیم ببینیم کیا تو انجمن پرسپولیسین کیا استقلالی (6 تایی)
لطفا رای بدین.
البته پرسپولیس که پرچمش بالاست.. :icon_3::icon_3::icon_3:
من ترفدار آفتابه سازان برارداران صفدری به جز ممد کپک مقیم مرکز هستم.میدونم تو جام جهانی میبره.
به جای اینا رای بده
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div]من ترفدار آفتابه سازان برارداران صفدری به جز ممد کپک مقیم مرکز هستم.میدونم تو جام جهانی میبره. [/div][/quote]
به جای اینا رای بده :icon_6:
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]نظرسنجیت ناقصه باید هیچ کدومم میزاشتی:icon_10:[/div][/quote]
یعنی تو هیچکدومی؟؟؟ :icon_2:[/div][/quote]
اینم هیچکدوم بخاطر تو :icon_4:
بالای 150 اکانت بن شده
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]نظرسنجیت ناقصه باید هیچ کدومم میزاشتی:icon_10:[/div][/quote]
باید تیمی که من گوفتم را هم بیذاری.لطفا دیقت کن.
[quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]نظرسنجیت ناقصه باید هیچ کدومم میزاشتی:icon_10:[/div][/quote]
باید تیمی که من گوفتم را هم بیذاری.لطفا دیقت کن.[/div][/quote]
تیمت چیست یا اخی :?::?::?:
بالای 150 اکانت بن شده
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم
[quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]bounty hunter[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]نظرسنجیت ناقصه باید هیچ کدومم میزاشتی:icon_10:[/div][/quote]
باید تیمی که من گوفتم را هم بیذاری.لطفا دیقت کن.[/div][/quote]
تیمت چیست یا اخی :?::?::?:[/div][/quote]
ایسمش تولانی است در پست اول این تاپیک گوفتم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.