ببخشید دوستان
من جدیدا یه مشکلی پیدا کردم
وقتی یه فایلی رو میزنم دانلود بشه
تا آخر دانلود میشه ولی تموم نمیشه مینویسه 99%
خب بله شما مشکل داری
الان فــازت چیه ؟
من اینو گفتم کمک کنید
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]mahmood_bigham[/b][/div][div]ببخشید دوستان
من جدیدا یه مشکلی پیدا کردم
وقتی یه فایلی رو میزنم دانلود بشه
تا آخر دانلود میشه ولی تموم نمیشه مینویسه 99%
[/div][/quote]
خب بله شما مشکل داری :icon_4:[/div][/quote]
:| الان فــازت چیه ؟
من اینو گفتم کمک کنید
سؤالتو از من بپرس اینارو ول کن اینا فقط تو فاز اسپمن
یعنی این الان کاملا تو فاز حل مشکلاته .... به نظرم الان بگی فایور وال اف بی آی رو چطوری بشکنم جوابتو بده
الکی میگه
دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت
یک موی ندانست ولی موی شکافت
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]سؤالتو از من بپرس اینارو ول کن اینا فقط تو فاز اسپمن:icon_10:[/div][/quote]
یعنی این الان کاملا تو فاز حل مشکلاته .... به نظرم الان بگی فایور وال اف بی آی رو چطوری بشکنم جوابتو بده :lol: :lol:[/div][/quote]
:icon_10: الکی میگه :icon_10:
سؤالتو از من بپرس اینارو ول کن اینا فقط تو فاز اسپمن
یعنی این الان کاملا تو فاز حل مشکلاته .... به نظرم الان بگی فایور وال اف بی آی رو چطوری بشکنم جوابتو بده
به نهضت نیازمندی
یه کلاس نهضت بذار شرکت کنم
کلاساشون پر شده ثبت نام جدید دو ماه آینده
دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت
یک موی ندانست ولی موی شکافت
[quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]dmc4s[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]سؤالتو از من بپرس اینارو ول کن اینا فقط تو فاز اسپمن:icon_10:[/div][/quote]
یعنی این الان کاملا تو فاز حل مشکلاته .... به نظرم الان بگی فایور وال اف بی آی رو چطوری بشکنم جوابتو بده :lol: :lol:[/div][/quote]
به نهضت نیازمندی:icon_10:[/div][/quote]
یه کلاس نهضت بذار شرکت کنم :|[/div][/quote]
کلاساشون پر شده ثبت نام جدید دو ماه آینده :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.