[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]همه-نامردا[/b][/div][div]الان G L A کجاش میشه ارتش؟[/div][/quote]
اصلا تو این بازی رو داری ؟ :|[/div][/quote]
نه من از پشت کوه اومده ولی با هلی کوپتر اومدم :|
[quote][div][b]همه-نامردا[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]همه-نامردا[/b][/div][div]الان G L A کجاش میشه ارتش؟[/div][/quote]
نه من از پشت کوه اومده ولی با هلی کوپتر اومدم :|[/div][/quote]
GLA اسم ارتش یه ملت و اسم خود اون ملته
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]همه-نامردا[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]همه-نامردا[/b][/div][div]الان G L A کجاش میشه ارتش؟[/div][/quote]
GLA اسم ارتش یه ملت و اسم خود اون ملته[/div][/quote]
فرض کن
Green L? Army
L چی هستش؟
الان من یه چیزی نوشته بودم اینا چین اینجا نوشتی ؟
ارتش سبز عربستان چیه ؟
اون G L A هست
تو به امضام دقت کردی
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]الان من یه چیزی نوشته بودم اینا چین اینجا نوشتی ؟
ارتش سبز عربستان چیه ؟
اون G L A هست
:twisted::twisted::icon_4::icon_4::icon_12::icon_10:
[/div][/quote]
تو به امضام دقت کردی:icon_10:[/div][/quote]
:icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:
[quote][div][b]همه-نامردا[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]همه-نامردا[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]همه-نامردا[/b][/div][div]الان G L A کجاش میشه ارتش؟[/div][/quote]
GLA اسم ارتش یه ملت و اسم خود اون ملته[/div][/quote]
فرض کن
Green L? Army
L چی هستش؟[/div][/quote]
هههههههههههه
کشور لیبی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.