والا خودشونم نمیدونن یه دفع میزنن یه دفع نمیزنن ولی خیلی وقته خبری نیست ولی امکان حمله هست پیشنهاد میدم شهر جای دور بزن بعد شهرای 10000 به بالا بزن شاید نزنن
بازگشت adreno به صحنه
والا خودشونم نمیدونن یه دفع میزنن یه دفع نمیزنن ولی خیلی وقته خبری نیست ولی امکان حمله هست پیشنهاد میدم شهر جای دور بزن بعد شهرای 10000 به بالا بزن شاید نزنن :roll:
ببین حمله میزنن ولی نه اونجوری فوقش 12 کیلو شوال 20 کیلو شمشیر 10 کیلو نیزه و 10 کیلو کمان ناقابل
بازگشت adreno به صحنه
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]من تسخیر کردم:icon_12:[/div][/quote]
به تسخیر کننده ها حمله کردن؟:icon_10:[/div][/quote]
ببین حمله میزنن ولی نه اونجوری فوقش 12 کیلو شوال 20 کیلو شمشیر 10 کیلو نیزه و 10 کیلو کمان ناقابل
آها، باشه 1 کیلو چقدر میشه؟
دو تا نیم کیلو = یک کیلو
دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت
یک موی ندانست ولی موی شکافت
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]همه-نامردا[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]من تسخیر کردم:icon_12:[/div][/quote]
به تسخیر کننده ها حمله کردن؟:icon_10:[/div][/quote]
[/div][/quote]
آها، باشه 1 کیلو چقدر میشه؟:icon_10:[/div][/quote]
دو تا نیم کیلو = یک کیلو :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.