سلام. چون دیدم دوستان در این مورد از من سوال های زیادی میکنن گوفتم تووضیح ول کنم و بگویم ایسپم چیست؟
تا همین الان 300 پیام دریافت کردم.
ایسپم چیست؟
ایسپم به کلمات بی مربوط که باعث انحیراف تاپیک های میشود را میگویند یا شیکلک های خالی و بی مورد.
ایسپم دهنده کیست؟
همانی است که ایسپم ول میکند و باعث گوسترش ایسپم در انجمن میشود.
آیا در اهداف انجومن ایسپم تاثیر دارد؟
بله تاثیر دارد و باعیث نرسیدن به احداف انجومن میشود.
بیوگرافی
بنیان گذار ایسپم های زیر زیرکی در این انجومن بینگو بود که متاسفانه پری روز به علت کهولت سن فوت کرد.بعد از چند وقت ایسپم ها دیگر پنهانی نبود و نمایان شد جوری که قابیل تشخیص بود. نمونه ای از شهدای راه ایسپم علی اقا بودند که پرچمدار بودند و ایسپم هاشون خاک بر سری بود.
نمیمونه ای دیگر از ایسپم ها در پست ابولفضل اصلانی
هانی کفتره
ساغر
و علی ایکسفضل1 و 2 و 3 و سری های بعدی
arspnaz
و.. دیگر کاربران میتوانید موشاهده کنید.
دوستان لطف کونید پست های این دوستان را ببینید و این کار ها را تیکرار نکنید.از این پوست ها ندهید
چون هیچکدوم سرنوشت جالبی پیدا نکردند.
با تشکر مودیر پاکش نکون.
تا همین الان 300 پیام دریافت کردم.
ایسپم چیست؟
ایسپم به کلمات بی مربوط که باعث انحیراف تاپیک های میشود را میگویند یا شیکلک های خالی و بی مورد.
ایسپم دهنده کیست؟
همانی است که ایسپم ول میکند و باعث گوسترش ایسپم در انجمن میشود.
آیا در اهداف انجومن ایسپم تاثیر دارد؟
بله تاثیر دارد و باعیث نرسیدن به احداف انجومن میشود.
بیوگرافی
بنیان گذار ایسپم های زیر زیرکی در این انجومن بینگو بود که متاسفانه پری روز به علت کهولت سن فوت کرد.بعد از چند وقت ایسپم ها دیگر پنهانی نبود و نمایان شد جوری که قابیل تشخیص بود. نمونه ای از شهدای راه ایسپم علی اقا بودند که پرچمدار بودند و ایسپم هاشون خاک بر سری بود.
نمیمونه ای دیگر از ایسپم ها در پست ابولفضل اصلانی
هانی کفتره
ساغر
و علی ایکسفضل1 و 2 و 3 و سری های بعدی
arspnaz
و.. دیگر کاربران میتوانید موشاهده کنید.
دوستان لطف کونید پست های این دوستان را ببینید و این کار ها را تیکرار نکنید.از این پوست ها ندهید
چون هیچکدوم سرنوشت جالبی پیدا نکردند.
با تشکر مودیر پاکش نکون.
بالای 150 اکانت بن شده
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم
بینگو هستم.
به جان تو راست میگم