جمعیت یارو 234 تا هست/من 220 تا نیزدار با 20 تا شمشیر زن دادم/یارو فارمه/هیچی ام کشته
ne
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]هر دو ممکنه:icon_10:
کد لشکرکشی رو بزار بهت بگم:icon_10:[/div][/quote]
جمعیت یارو 234 تا هست/من 220 تا نیزدار با 20 تا شمشیر زن دادم/یارو فارمه/هیچی ام کشته
اینطوری نمیشه فهمید
کدو بده
میخوایی حمله کنی نمیدم
ne
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]ser.lion[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]هر دو ممکنه:icon_10:
جمعیت یارو 234 تا هست/من 220 تا نیزدار با 20 تا شمشیر زن دادم/یارو فارمه/هیچی ام کشته[/div][/quote]
اینطوری نمیشه فهمید:icon_10:
کدو بده:icon_10:[/div][/quote]
میخوایی حمله کنی :icon_4: نمیدم
اینطوری نمیشه فهمید
کدو بده
میخوایی حمله کنی نمیدم
عکس بگیر اسمشو پاک کن بعد بزار ببینیم
داداش چجوری بفرستم؟
این مطلب در 1393/08/09 23:33:18 نوشته شده است و در 1393/08/09 23:34:04 ویرایش شده است .
ne
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]ser.lion[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]ser.lion[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]هر دو ممکنه:icon_10:
جمعیت یارو 234 تا هست/من 220 تا نیزدار با 20 تا شمشیر زن دادم/یارو فارمه/هیچی ام کشته[/div][/quote]
اینطوری نمیشه فهمید:icon_10:
کدو بده:icon_10:[/div][/quote]
میخوایی حمله کنی :icon_4: نمیدم[/div][/quote]
عکس بگیر اسمشو پاک کن بعد بزار ببینیم[/div][/quote]
داداش چجوری بفرستم؟
نترس تو خصوصی کدو بهم بده 32 بازی نمی کنم فقط اکانت زدم 31 هم اونقدر نیرو ندارم که فارم بزنم
از تو نه داداش بعضیا
ne
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]نترس تو خصوصی کدو بهم بده 32 بازی نمی کنم فقط اکانت زدم 31 هم اونقدر نیرو ندارم که فارم بزنم[/div][/quote]
از تو نه داداش بعضیا
فکر کنم اشتباه گرفتم همون عکس باید میزاشت.
با کد نمیشه لشکرکشی رو دید؟؟؟؟؟؟
اصن کد برا چی؟
وقتی زیر 100 درصد منبع بده ینی منابعش کم بوده
i knew you were trouble
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]چرتو پرتا چیه جوابو امیرحسین داد کد واسه چیه؟[/div][/quote]
فکر کنم اشتباه گرفتم همون عکس باید میزاشت.
با کد نمیشه لشکرکشی رو دید؟؟؟؟؟؟:roll:[/div][/quote]
اصن کد برا چی؟
وقتی زیر 100 درصد منبع بده ینی منابعش کم بوده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.