نه من ایسپم بدم ایسپم حساب نمیشود. چون من دیگر پیر شده ام و جان ندارم که پوست مفید بدهم شما ها ندهید.
تو هم عکستو میزاشتی برای آواتارت ما سنتو حدس می زدیم.
من خیلی پیرم. در محلی که من زندگی رو میکنم دوربین وجود ندارد.هنوز اینجا دوربین اختراع نشده. دوربین چیست ؟
عصر پادشاهان تا اون جا ها نفوذ کرد
حالا گفتن ندارد ما اینترنت هم نداریم.
پس با اس ام اس بازی میکنی؟
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div]خودت داری اسپم میدی که :icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
نه من ایسپم بدم ایسپم حساب نمیشود. چون من دیگر پیر شده ام و جان ندارم که پوست مفید بدهم شما ها ندهید.:|[/div][/quote]
تو هم عکستو میزاشتی برای آواتارت ما سنتو حدس می زدیم.[/div][/quote]
من خیلی پیرم. در محلی که من زندگی رو میکنم :icon_4: دوربین وجود ندارد.هنوز اینجا دوربین اختراع نشده. دوربین چیست ؟:shock:[/div][/quote]
عصر پادشاهان تا اون جا ها نفوذ کرد:shock:[/div][/quote]
حالا گفتن ندارد ما اینترنت هم نداریم.[/div][/quote]
پس با اس ام اس بازی میکنی؟ :icon_12:
[quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]هر تاپیکی ک بتوان در آن اسپم در کرد :)[/div][/quote]
در تاپیک من ایسپم نده :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
میتُوانم تعریف شوما را از اسپم بدانَوَم؟؟
[quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]هر تاپیکی ک بتوان در آن اسپم در کرد :)[/div][/quote]
در تاپیک من ایسپم نده :icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
اسپم:P
هر * پوستی بدهد ایسپم است.فقط پوست های من ایسپم نیست.
چون من پیرم ترمز نمیگیرم. هر هر هر
و من همچنان از باری تعالی برای شوما طلب شفاعت و سلامتی میکنم
باشد ک عقلتان صحیح شود
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div][quote][div][b]shalvare bag[/b][/div][div][quote][div][b]hani gonjeshke[/b][/div][div]هر تاپیکی ک بتوان در آن اسپم در کرد :)[/div][/quote]
میتُوانم تعریف شوما را از اسپم بدانَوَم؟؟[/div][/quote]
هر کس پوستی بدهد ایسپم است.فقط پوست های من ایسپم نیست.
چون من پیرم ترمز نمیگیرم.:P:P:P:P:P هر هر هر
:|:| :icon_6::icon_6::icon_6:[/div][/quote]
و من همچنان از باری تعالی برای شوما طلب شفاعت و سلامتی میکنم :|
باشد ک عقلتان صحیح شود :geek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.