راه نمیدن،چون * من(که تو هستی) هی عر عر میکنه نمیزاره اونا آرامش داشته باشن
بفرما آقا خودش بعد از حسینو پیغمبر میاد میگه برا من مدیر الان حقش نیست بگیرم اینقد فحشش بدم که دیه نتونه بیاد انجمن؟
چرا دقیقا حقشه
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div]آخه کی تو رو راه میده تو یه اتحاد؟[/div][/quote]
راه نمیدن،چون خر من(که تو هستی) هی عر عر میکنه نمیزاره اونا آرامش داشته باشن[/div][/quote]
بفرما آقا خودش بعد از حسینو پیغمبر میاد میگه برا من مدیر الان حقش نیست بگیرم اینقد فحشش بدم که دیه نتونه بیاد انجمن؟[/div][/quote]
چرا دقیقا حقشه :icon_6: :icon_6: :icon_6: :icon_9:
راه نمیدن،چون * من(که تو هستی) هی عر عر میکنه نمیزاره اونا آرامش داشته باشن
بفرما آقا خودش بعد از حسینو پیغمبر میاد میگه برا من مدیر الان حقش نیست بگیرم اینقد فحشش بدم که دیه نتونه بیاد انجمن؟
چرا دقیقا حقشه
اعصاب نداری بد تر از منا
من؟
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره, من کوچیک شدم و یادم موند و این یادم داد که واقعیت همیشه خلاف گفته هاشون خواهد بود.
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]hosein.yd[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]گومر[/b][/div][div][quote][div][b]araspzand[/b][/div][div]آخه کی تو رو راه میده تو یه اتحاد؟[/div][/quote]
راه نمیدن،چون خر من(که تو هستی) هی عر عر میکنه نمیزاره اونا آرامش داشته باشن[/div][/quote]
بفرما آقا خودش بعد از حسینو پیغمبر میاد میگه برا من مدیر الان حقش نیست بگیرم اینقد فحشش بدم که دیه نتونه بیاد انجمن؟[/div][/quote]
چرا دقیقا حقشه :icon_6: :icon_6: :icon_6: :icon_9:[/div][/quote]
:? اعصاب نداری بد تر از منا[/div][/quote]
من؟ :icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.