اغا در مورد نیروهای گنگیز که به شهرهای محاصره شده حمله میکنن ی توضیح بدین
با چقدر نیرو حمله میکنن
به شهرهای با چقدر جمعیت حمله میزنن
نمدونم والا
ولی م یه شهر متروکه محاصره کرده بودم با حدود 4000 تا نیرو; که یهو نیروهام ناپدید شدن تو گزارشاتمم هیچی نیست
این مطلب در 1393/07/29 00:36:34 نوشته شده است و در 1393/07/29 00:37:00 ویرایش شده است .
چـنـان عـشـقـی بـه ایـران دارم کـه بـهـشـت را
بـا یـک وجـب از خـاکـش عـوض نـخـواهـم کـرد
[quote][div][b]hooo20[/b][/div][div]اغا در مورد نیروهای گنگیز که به شهرهای محاصره شده حمله میکنن ی توضیح بدین
با چقدر نیرو حمله میکنن
به شهرهای با چقدر جمعیت حمله میزنن[/div][/quote]
نمدونم والا
ولی م یه شهر متروکه محاصره کرده بودم با حدود 4000 تا نیرو; که یهو نیروهام ناپدید شدن تو گزارشاتمم هیچی نیست :!:
اغا در مورد نیروهای گنگیز که به شهرهای محاصره شده حمله میکنن ی توضیح بدین
با چقدر نیرو حمله میکنن
به شهرهای با چقدر جمعیت حمله میزنن
تو سرور 31 که حمله ای در کار نیست میتونی راحت تسخیر کنی.ولی تو سرور 28 زیاد تلاش کردم تسخیر کنم دیدم زیاد نیرو از دست میره یه بار که حمله نمیکنن بسته به ساعت تسخیر تنظیم میکنن هی میزنن
[quote][div][b]hooo20[/b][/div][div]اغا در مورد نیروهای گنگیز که به شهرهای محاصره شده حمله میکنن ی توضیح بدین
با چقدر نیرو حمله میکنن
به شهرهای با چقدر جمعیت حمله میزنن[/div][/quote]
تو سرور 31 که حمله ای در کار نیست میتونی راحت تسخیر کنی.ولی تو سرور 28 زیاد تلاش کردم تسخیر کنم دیدم زیاد نیرو از دست میره یه بار که حمله نمیکنن بسته به ساعت تسخیر تنظیم میکنن هی میزنن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.