اینکه غصه نداره
من تو قهرمانان بعد 3هفته یا بیشتر برگشتم کتیبه رو تازه زده بودن دیدم بالای 1.2میل گندم خور فقط تو دو شهر اولم نیرو هست با همونا شهر اول یکی از کله گنده های بازی رو زدم البته اسمشم یادم نیست شانسی یکی از صفحه اول انتخاب کردم دوتا حمله اصلی زدم روش +شهر سوم که طرفای 60-70هزار بیشتر نداشت خلاصه امیدی هم نداشتم گرفتم خاموش کردم بعد دو روز برگشتم تصادفی دیدم طرف له شده همر اولم دیوار همر دومم دیوار همر سوم برنده منمخخخخخخخخخخخ اینم دلخوشیمون از قهرمانان
وقتی دیدم اینهمه دارن پول میریزن واسه کتیبه و جوایز کلا ناامید شدم حتی یه مسافرت هم رفتم 12روزه فارم هم نشدم تازه از اتحاد هم بیرون ننداخته بودنم
fяїέηđs
اینکه غصه نداره
من تو قهرمانان بعد 3هفته یا بیشتر برگشتم کتیبه رو تازه زده بودن دیدم بالای 1.2میل گندم خور فقط تو دو شهر اولم نیرو هست با همونا شهر اول یکی از کله گنده های بازی رو زدم البته اسمشم یادم نیست شانسی یکی از صفحه اول انتخاب کردم دوتا حمله اصلی زدم روش +شهر سوم که طرفای 60-70هزار بیشتر نداشت خلاصه امیدی هم نداشتم گرفتم خاموش کردم بعد دو روز برگشتم تصادفی دیدم طرف له شده همر اولم دیوار همر دومم دیوار همر سوم برنده منم:icon_4:خخخخخخخخخخخ اینم دلخوشیمون از قهرمانان
وقتی دیدم اینهمه دارن پول میریزن واسه کتیبه و جوایز کلا ناامید شدم حتی یه مسافرت هم رفتم 12روزه فارم هم نشدم تازه از اتحاد هم بیرون ننداخته بودنم:icon_3:
اینکه غصه نداره
من تو قهرمانان بعد 3هفته یا بیشتر برگشتم کتیبه رو تازه زده بودن دیدم بالای 1.2میل گندم خور فقط تو دو شهر اولم نیرو هست با همونا شهر اول یکی از کله گنده های بازی رو زدم البته اسمشم یادم نیست شانسی یکی از صفحه اول انتخاب کردم دوتا حمله اصلی زدم روش +شهر سوم که طرفای 60-70هزار بیشتر نداشت خلاصه امیدی هم نداشتم گرفتم خاموش کردم بعد دو روز برگشتم تصادفی دیدم طرف له شده همر اولم دیوار همر دومم دیوار همر سوم برنده منمخخخخخخخخخخخ اینم دلخوشیمون از قهرمانان
وقتی دیدم اینهمه دارن پول میریزن واسه کتیبه و جوایز کلا ناامید شدم حتی یه مسافرت هم رفتم 12روزه فارم هم نشدم تازه از اتحاد هم بیرون ننداخته بودنم
کلاس خصوصی ساعتی چند؟؟
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]اینکه غصه نداره
من تو قهرمانان بعد 3هفته یا بیشتر برگشتم کتیبه رو تازه زده بودن دیدم بالای 1.2میل گندم خور فقط تو دو شهر اولم نیرو هست با همونا شهر اول یکی از کله گنده های بازی رو زدم البته اسمشم یادم نیست شانسی یکی از صفحه اول انتخاب کردم دوتا حمله اصلی زدم روش +شهر سوم که طرفای 60-70هزار بیشتر نداشت خلاصه امیدی هم نداشتم گرفتم خاموش کردم بعد دو روز برگشتم تصادفی دیدم طرف له شده همر اولم دیوار همر دومم دیوار همر سوم برنده منم:icon_4:خخخخخخخخخخخ اینم دلخوشیمون از قهرمانان
وقتی دیدم اینهمه دارن پول میریزن واسه کتیبه و جوایز کلا ناامید شدم حتی یه مسافرت هم رفتم 12روزه فارم هم نشدم تازه از اتحاد هم بیرون ننداخته بودنم:icon_3:[/div][/quote]
:icon_2::icon_2::icon_2:
کلاس خصوصی ساعتی چند؟؟ :icon_4::icon_4::icon_4:
[quote][div][b]salhadin[/b][/div][div][quote][div][b]saske[/b][/div][div]فک کنم به جای
49 + 1
49 - 1
سیو شده :|[/div][/quote]
what do you faz[/div][/quote]
اولا اینگیلیش حرف نزن :|
بعدش اون
وات د فـــاز ؟
است
منم فازم پریده فاز ندارم
اینکه چیزی نیست ما نیرومون ناپدید شد حدود 50 هزار کماندار گندم خور بودشا ولی نیرو خارج شهر بود به پشتیبانی گفتیم اومده گندم خورمونو کم کرده
اخه این چه وضعه؟
بازگشت adreno به صحنه
اینکه چیزی نیست ما نیرومون ناپدید شد حدود 50 هزار کماندار گندم خور بودشا ولی نیرو خارج شهر بود به پشتیبانی گفتیم اومده گندم خورمونو کم کرده :|
اخه این چه وضعه؟
الآن که فکر می کنم زمانی که قهرمان می ساختم سربازام یکی کم میشد و تبدیل به قهرمان میشد
با کیا شدیم بازیکنان عصر پادشاهان
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]الآن که فکر می کنم زمانی که قهرمان می ساختم سربازام یکی کم میشد و تبدیل به قهرمان میشد:icon_10:[/div][/quote]
:|:|:|:|:|
با کیا شدیم بازیکنان عصر پادشاهان
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.