بچه ها یک سرور شدم دست دست دست دست دست دست دس دست دست علی اورجینال هستم ولی منتظرم باردولا بیاد بیرون فارمش کنم برم تا الان 250 تا سکه زدم
کیان عمو حمایت رو یادت نره تمدید کنی من غارت کنم نیرو هام بیشتر بشه
بچه ها یک سرور شدم دست دست دست دست دست دست دس دست دست علی اورجینال هستم ولی منتظرم باردولا بیاد بیرون فارمش کنم برم تا الان 250 تا سکه زدم:oops:
کیان عمو حمایت رو یادت نره تمدید کنی من غارت کنم نیرو هام بیشتر بشه:icon_4:
بچه ها یک سرور شدم دست دست دست دست دست دست دس دست دست علی اورجینال هستم ولی منتظرم باردولا بیاد بیرون فارمش کنم برم تا الان 250 تا سکه زدم
کیان عمو حمایت رو یادت نره تمدید کنی من غارت کنم نیرو هام بیشتر بشه
این مطلب در 1393/07/26 18:33:23 نوشته شده است و در 1393/07/26 18:35:48 ویرایش شده است .
[quote][div][b]mza.arad[/b][/div][div]بچه ها یک سرور شدم دست دست دست دست دست دست دس دست دست علی اورجینال هستم ولی منتظرم باردولا بیاد بیرون فارمش کنم برم تا الان 250 تا سکه زدم:oops:
کیان عمو حمایت رو یادت نره تمدید کنی من غارت کنم نیرو هام بیشتر بشه:icon_4:[/div][/quote]
:|
الان بخندیم گریه کنیم هندونه قاچ کنیم لخت شیم سینه بزنیم چیکار کنیم :|
الان باید خشتک به سر بکشیم و گریبان جر بدیم به خاطر این تایپیک پر محتوا
سلام قزمه جونم
این مطلب در 1393/07/26 18:37:29 نوشته شده است و در 1393/07/26 18:37:45 ویرایش شده است .
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]سلام قزمه جونم :mrgreen:
الان باید خشتک به سر بکشیم و گریبان جر بدیم به خاطر این تایپیک پر محتوا :icon_5:[/div][/quote]
سلام قزمه جونم :mrgreen:
:oops:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.