من اولین باری که پوسته قرون وسطا و شکل سربازاش رو دیدم فک کردم گینگیزه.... دقیق به نیزه دار و جاسوسش نگاه کنید!!
درباره معماری اش هم به نظر منم جالب نیست ..البته باید اعتراف کرد معماری واقعی قرون وسطا هم چیزی از این کم نداره.. اما مسئله اینه که برای بازیکنا باید جذاب باشه( قابل توجه دست اندر کاران عصر پادشاهان عزیز)
پیشنهاد:
می تونید پوسته بوشهر رو اضافه کنید
باور کنید یک معماری خوشگلی داره معماری اصیل بوشهر... به خاطر موقعیت بندری بوشهر در طول تاریخ و حضور انگلیسی ها و هندی ها معماری بوشهر تلفیقی از معماری هندی ایرانی اروپایی هست
این مطلب در 1393/07/28 12:32:27 نوشته شده است و در 1393/07/28 12:46:49 ویرایش شده است .
من اولین باری که پوسته قرون وسطا و شکل سربازاش رو دیدم فک کردم گینگیزه.... دقیق به نیزه دار و جاسوسش نگاه کنید!!
درباره معماری اش هم به نظر منم جالب نیست ..البته باید اعتراف کرد معماری واقعی قرون وسطا هم چیزی از این کم نداره.. اما مسئله اینه که برای بازیکنا باید جذاب باشه( قابل توجه دست اندر کاران عصر پادشاهان عزیز)
پیشنهاد:
می تونید پوسته بوشهر رو اضافه کنید :D
باور کنید یک معماری خوشگلی داره معماری اصیل بوشهر... به خاطر موقعیت بندری بوشهر در طول تاریخ و حضور انگلیسی ها و هندی ها معماری بوشهر تلفیقی از معماری هندی ایرانی اروپایی هست :ugeek: