این پست رو واسه این زدم که بدونم شما میخواین چ امکاناتی به نسخه ی موبایلی در اولین اپدیت اضافه شه از مدیر انجمن خواهش میکنم نتایج رو بده به تیم پشتیبانی یه فکری بکنن واسه ما نا سلامتی ما بازی کنیم
منظورم از این که مث * اق کلنس شه اینه که دقیقا تمام ساختمان ها نمایش داده شه نه یه منو رو باز کنی و تمام بتونی رو ساختومنا بزنی عکسشونو ببینی
نظرسنجی
ارسال پیام
نقشه و حمله
مث کلش اف کلنس شه
این مطلب در 1393/07/22 21:28:55 نوشته شده است و در 1393/07/22 21:30:57 ویرایش شده است .
خار کنکور
این پست رو واسه این زدم که بدونم شما میخواین چ امکاناتی به نسخه ی موبایلی در اولین اپدیت اضافه شه از مدیر انجمن خواهش میکنم نتایج رو بده به تیم پشتیبانی یه فکری بکنن واسه ما نا سلامتی ما بازی کنیم
منظورم از این که مث کلش اق کلنس شه اینه که دقیقا تمام ساختمان ها نمایش داده شه نه یه منو رو باز کنی و تمام بتونی رو ساختومنا بزنی عکسشونو ببینی
فک کنم نمیدونه گوشی یعنی چی اشکال نداره عمویی مشغول باش ذهنتو در گیر نکن
خار کنکور
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]همه ی امکاناتی که با کامپیوتر میشه انجام داد. :icon_11:[/div][/quote]
شما ایشونو نمی شناسی لطفاذ اف شو
[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]همه ی امکاناتی که با کامپیوتر میشه انجام داد. :icon_11:[/div][/quote]
فک کنم نمیدونه گوشی یعنی چی اشکال نداره عمویی مشغول باش ذهنتو در گیر نکن[/div][/quote]
شما ایشونو نمی شناسی لطفاذ اف شو:icon_10:
هووووووووووووی مردک ملعون خاموش باش این تیکه کلامه منه تو بگو خف باش
عمو جون شما هیتلر رو نمیشناسی ما خودت رو هم نمیشناسیم اینجوری حرف میزنی پس آف باش
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]همه ی امکاناتی که با کامپیوتر میشه انجام داد. :icon_11:[/div][/quote]
فک کنم نمیدونه گوشی یعنی چی اشکال نداره عمویی مشغول باش ذهنتو در گیر نکن[/div][/quote]
شما ایشونو نمی شناسی لطفاذ اف شو:icon_10:[/div][/quote]
عمو جون شما هیتلر رو نمیشناسی ما خودت رو هم نمیشناسیم اینجوری حرف میزنی پس آف باش
چی تیکه کلام منو به اسم خودت می زنی؟ ( )
این مطلب در 1393/07/22 21:56:57 نوشته شده است و در 1393/07/22 22:06:47 ویرایش شده است .
[quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]همه ی امکاناتی که با کامپیوتر میشه انجام داد. :icon_11:[/div][/quote]
عمو جون شما هیتلر رو نمیشناسی ما خودت رو هم نمیشناسیم اینجوری حرف میزنی پس آف باش[/div][/quote]
چی تیکه کلام منو به اسم خودت می زنی؟:| ( :icon_4: )
چی تیکه کلام منو به اسم خودت می زنی؟ ( )
ممنون از دوستانی که اومدن دفاع کردن
پاسخ اون دوست عزیز:
اون موقع که نمیدونستی گوشی چیه ما داشتیم با موبایل بازی میکردیم
بعدشم بازی بلد نیستی حرف اضافه نزن
چیزیم نگفتم که اومدی چرت و پرت میگی دارم میگم کم کم همه ی امکانات به نسخه موبایلی اضافه شه بد میگم ؟
ehsan
[quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]گوگورسابق[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div][quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div]همه ی امکاناتی که با کامپیوتر میشه انجام داد. :icon_11:[/div][/quote]
عمو جون شما هیتلر رو نمیشناسی ما خودت رو هم نمیشناسیم اینجوری حرف میزنی پس آف باش[/div][/quote]
چی تیکه کلام منو به اسم خودت می زنی؟:| ( :icon_4: )[/div][/quote]
ممنون از دوستانی که اومدن دفاع کردن :P:P :icon_1:
پاسخ اون دوست عزیز:
اون موقع که نمیدونستی گوشی چیه ما داشتیم با موبایل بازی میکردیم ;)
بعدشم بازی بلد نیستی حرف اضافه نزن
چیزیم نگفتم که اومدی چرت و پرت میگی دارم میگم کم کم همه ی امکانات به نسخه موبایلی اضافه شه بد میگم ؟:|:shock:
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]هیتلر 2013[/b][/div][div][quote][div][b]alemi[/b][/div][div]اوووووو پسر هیتلر چقدر محبوبه:icon_5::icon_9:[/div][/quote]
:icon_1:[/div][/quote]
پسر هیتلر چیه این خوده هیتلره:icon_12:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.