دنیا بامون چه کرد الان شدیم چوب کبریت ( دوستان منظورم از دنیا زندگیه افکارتون رو مثبت کنین)
خوب شد از قبل گفتی وگرنه بچه ها یه کلمه ی خاک برسری جدید میساختن
.....
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div]یاد بچه گی هام افتادم :ugeek:
دنیا بامون چه کرد الان شدیم چوب کبریت :roll: ( دوستان منظورم از دنیا زندگیه افکارتون رو مثبت کنین)[/div][/quote]
به نظر حذاب میاد اما من فلش پلیرم خرابه و نمیتونم نگاهش کنم
شرمنده اخلاق ورزشی
دان کردم بازم میگه مشکل داره و به اینترنت وصل میشه
.....
[quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div]دان کن[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]به نظر حذاب میاد اما من فلش پلیرم خرابه و نمیتونم نگاهش کنم
شرمنده اخلاق ورزشی[/div][/quote]
[/div][/quote]
دنیا بامون چه کرد الان شدیم چوب کبریت ( دوستان منظورم از دنیا زندگیه افکارتون رو مثبت کنین)
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
اینو خوب اومدی[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]یاد بچه گی هام افتادم :ugeek:
دنیا بامون چه کرد الان شدیم چوب کبریت :roll: ( دوستان منظورم از دنیا زندگیه افکارتون رو مثبت کنین)[/div][/quote]
خوب شد از قبل گفتی وگرنه بچه ها یه کلمه ی خاک برسری جدید میساختن[/div][/quote]
نمیگفتی هم کسی فکرشو نمیکرد دنیاخانم زیبا با تو بوقلمون کاری داشته باشه
این مطلب در 1393/07/15 22:52:58 نوشته شده است و در 1393/07/15 22:53:16 ویرایش شده است .
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div]یاد بچه گی هام افتادم :ugeek:
نمیگفتی هم کسی فکرشو نمیکرد دنیاخانم زیبا با تو بوقلمون کاری داشته باشه:icon_4:
اگه فیلم دان نشد برنامه آپارات حجمش زیاد نیست میتونی از اون ببینی یا دان کنی این برای چند * عامل اومده مهم ترینشوم ویندوز و اندروییده که میتونی برای اندرویید رو از بازار و مارکت های دیگه دان کنی برای ویندوز توگوگل بزن میاد من میتونی فلش پلیر روهم دان کنی حجمش خیلی کمهpc
reza_13
hamed1029
دان کن
reza_13
به نظر حذاب میاد اما من فلش پلیرم خرابه و نمیتونم نگاهش کنم
شرمنده اخلاق ورزشی
این مطلب در 1393/07/15 22:57:59 نوشته شده است و در 1393/07/15 22:59:44 ویرایش شده است .
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
اگه فیلم دان نشد برنامه آپارات حجمش زیاد نیست میتونی از اون ببینی یا دان کنی این برای چند سیستم عامل اومده مهم ترینشوم ویندوز و اندروییده که میتونی برای اندرویید رو از بازار و مارکت های دیگه دان کنی برای ویندوز توگوگل بزن میاد من میتونی فلش پلیر روهم دان کنی حجمش خیلی کمهpc[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div][quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div]دان کن[quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]به نظر حذاب میاد اما من فلش پلیرم خرابه و نمیتونم نگاهش کنم
شرمنده اخلاق ورزشی[/div][/quote]
[/div][/quote]
دان کردم بازم میگه مشکل داره و به اینترنت وصل میشه[/div][/quote]
نمیگفتی هم کسی فکرشو نمیکرد دنیاخانم زیبا با تو بوقلمون کاری داشته باشه
[/quote]
علی اقا به این خوشتیپی، اون مدل موهاش دلنشینه :-P
انتی اسپم // کانال ما هم دنبال کنید ali_looloo
inera@att.net
[quote]. iv][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]یاد بچه گی هام افتادم :ugeek:
نمیگفتی هم کسی فکرشو نمیکرد دنیاخانم زیبا با تو بوقلمون کاری داشته باشه:icon_4:[/div][/quote]
علی اقا به این خوشتیپی، اون مدل موهاش دلنشینه :-P
انتی اسپم // کانال ما هم دنبال کنید ali_looloo
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.