سلام این چه مسخره بازییه چرا من اکانتمو حذف میکنم ولی بازم اکانتهای دیگه آزادن که بهش حمله کنن چرا حذف آنی انجام نمیشه من اگه قرار بود دیگران بتونن حمله کنن مگه * بودم حذف کنم من برا اینکه دیگران حمله میکردن و منابع مفت میبردن حذف میکنم بگید چیکار کنم
بس کنید این مسخره بازی رو سریع اکانت منو حذف کنید میخوام دوباره ثبت نام کنم
سلام این چه مسخره بازییه چرا من اکانتمو حذف میکنم ولی بازم اکانتهای دیگه آزادن که بهش حمله کنن چرا حذف آنی انجام نمیشه من اگه قرار بود دیگران بتونن حمله کنن مگه خر بودم حذف کنم من برا اینکه دیگران حمله میکردن و منابع مفت میبردن حذف میکنم بگید چیکار کنم
بس کنید این مسخره بازی رو سریع اکانت منو حذف کنید میخوام دوباره ثبت نام کنم
متاسفانه برای شما خوش بختانه برای غارتگرا امکانش نیست....
اگر این مدت رو هم کسر کنن کلا بازی معنایی نداره...مهاجم میاد کلی تلفات میده نتونه حداقل نصف ضرری که کرده رو جبران کنه کلا مسخره میشه بازی...
این مطلب در 1393/07/11 23:06:17 نوشته شده است و در 1393/07/11 23:14:23 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
متاسفانه برای شما خوش بختانه برای غارتگرا امکانش نیست....
اگر این مدت رو هم کسر کنن کلا بازی معنایی نداره...مهاجم میاد کلی تلفات میده نتونه حداقل نصف ضرری که کرده رو جبران کنه کلا مسخره میشه بازی...:roll:
اگه اینطوری باشه کل زحمات غارت گر بدبخت به باد میره و انگار الکی بوده
خودت فک کن اونطوری بازی مزه نداره
من خودم قبلا مثل تو بودم ولی وقتی فهمیدم غارت گرا برای فارک کردن چه در تلفات میدن درکشون میکنم و هم اکنون مخالف سر سخت حذف اک هستم
تو خودتو جای غارت گرا فرض کن که طرف کلی تلفات داره یبار حمله میکنه بعد دوبار حمله میکنه بعد فرداش میبینه طرف حذف کرده
خودت باشی چچه حالی میشی؟
این مطلب در 1393/07/12 23:07:28 نوشته شده است و در 1393/07/12 23:11:40 ویرایش شده است .
:|
اگه اینطوری باشه کل زحمات غارت گر بدبخت به باد میره و انگار الکی بوده
خودت فک کن اونطوری بازی مزه نداره
من خودم قبلا مثل تو بودم ولی وقتی فهمیدم غارت گرا برای فارک کردن چه در تلفات میدن درکشون میکنم و هم اکنون مخالف سر سخت حذف اک هستم
تو خودتو جای غارت گرا فرض کن که طرف کلی تلفات داره یبار حمله میکنه بعد دوبار حمله میکنه بعد فرداش میبینه طرف حذف کرده
خودت باشی چچه حالی میشی؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.