خوب بعد از قرار دادن سکه های گنجینه تو خزانه، وقتی مصرفشون کنم، خزانه برای گنجینه بعدی خالی میشه یا دیگه پر باقی می مونه؟
پر باقی میمونه سعی کن زیره 250 سکه نزنی البته بستگی داره به میزان هزینه ای که میکنی
بعضیا زیره 500 هم نمیزنن که خزانشون پر نشه الکی
خیلی ممنون از راهنمایی
من نمیدونم آخه چطور طرف تو 1 روز 2 تا شهر تاسیس کرده !! !؟؟؟؟ روزای قبلشم یکی در میون !!!!!.... آدم نامید میشه
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]night.worrior[/b][/div][div]خوب بعد از قرار دادن سکه های گنجینه تو خزانه، وقتی مصرفشون کنم، خزانه برای گنجینه بعدی خالی میشه یا دیگه پر باقی می مونه؟[/div][/quote]
پر باقی میمونه سعی کن زیره 250 سکه نزنی البته بستگی داره به میزان هزینه ای که میکنی
بعضیا زیره 500 هم نمیزنن که خزانشون پر نشه الکی[/div][/quote]
خیلی ممنون از راهنمایی :)
برای تسخیر گنجینه سکه های 500 - 250 - 100 - و... از اردوگاه گینگیزها، نیاز به خزانه هم داریم؟ ساختمان خزانه باید به چه سطحی برسد؟
ها دیگه...
نکنه مخی تو نونوایی غایمشان کنی؟؟؟
چـنـان عـشـقـی بـه ایـران دارم کـه بـهـشـت را
بـا یـک وجـب از خـاکـش عـوض نـخـواهـم کـرد
[quote][div][b]night.worrior[/b][/div][div]برای تسخیر گنجینه سکه های 500 - 250 - 100 - و... از اردوگاه گینگیزها، نیاز به خزانه هم داریم؟ ساختمان خزانه باید به چه سطحی برسد؟[/div][/quote]
ها دیگه...
نکنه مخی تو نونوایی غایمشان کنی؟؟؟
:lol:
کتیبه تو شهر گینگیزها و بقیه گنجینه ها تو اردوگاه گینگیزها
اما از کجا باید بدونی گنجینه ها کدومشون تو اردوگاه یعنی گنیچنه 500 تا تو کدوم اردوگاه یا اصلا گنیجینه ای تو این اردوگاه هست یا نه
[quote][div][b]alemi[/b][/div][div]کتیبه تو شهر گینگیزها و بقیه گنجینه ها تو اردوگاه گینگیزها[/div][/quote]
اما از کجا باید بدونی گنجینه ها کدومشون تو اردوگاه یعنی گنیچنه 500 تا تو کدوم اردوگاه یا اصلا گنیجینه ای تو این اردوگاه هست یا نه
یه سوال دیگه هم داشتم من تازه شروع کردم برای همین نمیدونم لطفا کمکم کنید
من یه قهرمان دارم سطح حملش 3 و سطح دفاش 2 و نیزه داره ، و 4 تا امتیاز نبرد دارم ولی ارتقا نمی ده هیچ کدوم از سطح ها رو میگه تجربه نظامی کافی نیس میخواستم بدونم برای هر سطح چقدر باید تجریه نظامی داشته باشی
یه سوال دیگه هم داشتم من تازه شروع کردم برای همین نمیدونم لطفا کمکم کنید
من یه قهرمان دارم سطح حملش 3 و سطح دفاش 2 و نیزه داره ، و 4 تا امتیاز نبرد دارم ولی ارتقا نمی ده هیچ کدوم از سطح ها رو میگه تجربه نظامی کافی نیس میخواستم بدونم برای هر سطح چقدر باید تجریه نظامی داشته باشی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.