اول از همه جا داره بگم آقای مدیر انجمن اگه قرار بر حذف یه تاپیک باشه درمورد یه موضوعی باید تاپیک همرو حذف کنی نه فقط تاپیک منی که اومدم جواب یه نفر دیگرو بدم
توهینی نمیکنم فقط و فقط هم مستند میخوام که صحبت کنم چون واقعا ناراحت شدم تاپیک آقای m1p69 رو خوندم
از دوستان خیلی خیلی عزیزمه ولی اعتقتاداتش ..... ای بابا امیدوارم که فقط اعتقادات باعث خراب شدن رابطه ی دوستیمون نشه
والا اینکه دیروز چه کسی چه تاپیکی زده بود من کاری ندارم
تاپیک ایشون رو یکمش رو خوندم خیلی طولانی بود حال نداشتم همش رو بخونم ولی مشخصه که ایشون فقط و فقط هدفشون تخریب قهرمان ملی ما ایرانی ها بوده
حالا ایشون شاید عرب باشن ولی من ایرانیم نمیتونم چنین چیزیو قبول کنم
اول از همه جا داره بگم که یک جو حس وطن پرستی هم خوب چیزیه
اینجا کی اسم خودش رو میتونه بزاره یک ایرانی؟؟
هادی تو اسم خودت رو میزاری یک ایرانی؟اگه ایرانی هستی تا حالا شده یک بار شاهنامه رو خونده باشی؟؟
یک متن سراسر پارسی و فوق العاده زیبا بدون حتی یک کلمه بیگانه
از تاریخ ایران چی میدونی؟؟
میتونی اسم 100 تا ایرانی نام ببری؟؟ایرانی نه عرب یا عرب پرست
اعراب ریختن تو کشورمون نابود کردن ویران کردن نوامیسمون ر به عنوان کنیز بردن بعد هم میخواید بپرستیدشون؟؟واقعا خیلی جای تاسف داره حالا بماند که دو تن از ائمه ی اطهارتون هم تو جنگ با ایران شرکت داشتن و همسر امام سومتون هم از قناعم جنگ با ایرانه
تاپیکت رو عدم بزن وگرنه بدجوری میزنم تو پر خودتو دینت
جامعه ای بدبخته که فرهنگ خودش رو فراموش کنه
جامعه ای بدبخت تره که حتی بدنبال فکر کردن و احیای فرهنگ خودشم نباشه
و بدبخت ترین جوامع جامعه ای هستش که فرهنگ خودش رو به تمسخر بگیره
توهینی نمیکنم فقط و فقط هم مستند میخوام که صحبت کنم چون واقعا ناراحت شدم تاپیک آقای m1p69 رو خوندم
از دوستان خیلی خیلی عزیزمه ولی اعتقتاداتش ..... ای بابا امیدوارم که فقط اعتقادات باعث خراب شدن رابطه ی دوستیمون نشه
والا اینکه دیروز چه کسی چه تاپیکی زده بود من کاری ندارم
تاپیک ایشون رو یکمش رو خوندم خیلی طولانی بود حال نداشتم همش رو بخونم ولی مشخصه که ایشون فقط و فقط هدفشون تخریب قهرمان ملی ما ایرانی ها بوده
حالا ایشون شاید عرب باشن ولی من ایرانیم نمیتونم چنین چیزیو قبول کنم
اول از همه جا داره بگم که یک جو حس وطن پرستی هم خوب چیزیه
اینجا کی اسم خودش رو میتونه بزاره یک ایرانی؟؟
هادی تو اسم خودت رو میزاری یک ایرانی؟اگه ایرانی هستی تا حالا شده یک بار شاهنامه رو خونده باشی؟؟
یک متن سراسر پارسی و فوق العاده زیبا بدون حتی یک کلمه بیگانه
از تاریخ ایران چی میدونی؟؟
میتونی اسم 100 تا ایرانی نام ببری؟؟ایرانی نه عرب یا عرب پرست
اعراب ریختن تو کشورمون نابود کردن ویران کردن نوامیسمون ر به عنوان کنیز بردن بعد هم میخواید بپرستیدشون؟؟واقعا خیلی جای تاسف داره حالا بماند که دو تن از ائمه ی اطهارتون هم تو جنگ با ایران شرکت داشتن و همسر امام سومتون هم از قناعم جنگ با ایرانه
تاپیکت رو عدم بزن وگرنه بدجوری میزنم تو پر خودتو دینت
جامعه ای بدبخته که فرهنگ خودش رو فراموش کنه
جامعه ای بدبخت تره که حتی بدنبال فکر کردن و احیای فرهنگ خودشم نباشه
و بدبخت ترین جوامع جامعه ای هستش که فرهنگ خودش رو به تمسخر بگیره
نظرسنجی
- ما ایرانی ایم
- ما عرب پرستیم
این مطلب در 1393/07/08 10:16:06 نوشته شده است و در 1393/07/08 10:16:35 ویرایش شده است .
eryha and noting