به نام خدایی که اختیار داد و صبوری میکند.
خب سلام خدمت همه انجمنیا من یه چیز گفتم بچه ها فکر کردن شوخی میکنم.
تا الان اقایونی که که پیشنهاد دادن معمولا پشیمون شدن و دست در حلق باز گشتن.
در واقع مشکل به نظرم از تفسیر این قانون انجمن هست. که پیشنهاد دادن رو ممنوع کرده.
حالا به عنوان سوال از مدیرای انجمن میخوام بدونم درسته یا نه.
ایا تیم مدیریتی کینگزارا شامل انجمن هم میشه که اگر میشه ما باید زور بزنیم اول این قانونه عوض بشه.
قانون 6 : هرگونه صحبت، پیشنهاد، انتقاد و اعلام نظر در خصوص عملکرد تیم مدیریتی کینگزارا به علت عدم حضور ایشان جهت بررسی و مطالعه مطالب در این خصوص و پاسخ دهی، به طور کلی ممنوع میباشد.
کامد
قابل توجه فضولا انجمن : کامد = کاکا انجمن مدیر داره....به این مفهوم که اسپم ندید و ااظهار نظر نفرمایید
ولی کم کم باید بذارم. کامعد
خب سلام خدمت همه انجمنیا من یه چیز گفتم بچه ها فکر کردن شوخی میکنم.
تا الان اقایونی که که پیشنهاد دادن معمولا پشیمون شدن و دست در حلق باز گشتن.
در واقع مشکل به نظرم از تفسیر این قانون انجمن هست. که پیشنهاد دادن رو ممنوع کرده.
حالا به عنوان سوال از مدیرای انجمن میخوام بدونم درسته یا نه.
ایا تیم مدیریتی کینگزارا شامل انجمن هم میشه که اگر میشه ما باید زور بزنیم اول این قانونه عوض بشه.
قانون 6 : هرگونه صحبت، پیشنهاد، انتقاد و اعلام نظر در خصوص عملکرد تیم مدیریتی کینگزارا به علت عدم حضور ایشان جهت بررسی و مطالعه مطالب در این خصوص و پاسخ دهی، به طور کلی ممنوع میباشد.
کامد
قابل توجه فضولا انجمن : کامد = کاکا انجمن مدیر داره....به این مفهوم که اسپم ندید و ااظهار نظر نفرمایید
ولی کم کم باید بذارم. کامعد
این مطلب در 1393/07/07 19:29:25 نوشته شده است و در 1393/07/07 19:51:51 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد