فکر کنید تیکن هستش.بنظر شما کدوم میبره و چه کسی غول اخره؟!
اگه گزینه شما بین این موارد نبود.بگید که برنده کی هستش و غول مرحله اخر بازی تیکن کی هستش.درود.
نظرسنجی
برنده:فرهان غول اخر:دکتر گرل شمشیر زن
برنده: گرل غول اخر:ارش0012
برنده:ارش غول اخر:فرهان کاکرو
برنده:لرد غول مرحله اخر:کورش شش لول بند
برنده:کورش 00 غول مرحله اخر.لرد جی تی
ترسم تو را دمی که به محشر برآورند...
از آتش تو دود به محشر درآورند...
باز این چه شورش است که در خلق عالم است...
باز ا
فکر کنید تیکن هستش.بنظر شما کدوم میبره و چه کسی غول اخره؟!:D
اگه گزینه شما بین این موارد نبود.بگید که برنده کی هستش و غول مرحله اخر بازی تیکن کی هستش.درود.:):lol::)
داداش تو رو که جی تی ای کردم.الان باید بیای دستم رو ببوسی؟!
میام میکشمت ها با یوزی هم میام ها
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]دستت درد نکنه من شدم لولو[/div][/quote]
داداش تو رو که جی تی ای کردم.الان باید بیای دستم رو ببوسی؟!:D:lol::D[/div][/quote]
:twisted::twisted::twisted: میام میکشمت ها با یوزی هم میام ها:twisted::twisted::twisted:
باز ا
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]دستت درد نکنه من شدم لولو[/div][/quote]
داداش تو رو که جی تی ای کردم.الان باید بیای دستم رو ببوسی؟!:D:lol::D[/div][/quote]
:twisted::twisted::twisted: میام میکشمت ها با یوزی هم میام ها:twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
ارام....ارام....یوزی برای والاس هاست....تو بچه بروک استریتی......تو سبزی...یاد خانواده..... بیگ اسموک...:D:D:D:D:D:D:lol::D:D:D:D:D
به نام خدایی که تنهاست اما تنهایت نمیگذارد
نه به اون موقع که به زور یه دونه مدیر داشتیم نه به حالا که8تا
[quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]دستت درد نکنه من شدم لولو[/div][/quote]
:twisted::twisted::twisted: میام میکشمت ها با یوزی هم میام ها:twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
ارام....ارام....یوزی برای والاس هاست....تو بچه بروک استریتی......تو سبزی...یاد خانواده..... بیگ اسموک...:D:D:D:D:D:D:lol::D:D:D:D:D[/div][/quote]
اسموک که به گروپ استریت خیانت کرد:twisted::twisted:مادر هم کشت:D
باز ا
[quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div][quote][div][b]فرهان حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]لرد1001[/b][/div][div]دستت درد نکنه من شدم لولو[/div][/quote]
ارام....ارام....یوزی برای والاس هاست....تو بچه بروک استریتی......تو سبزی...یاد خانواده..... بیگ اسموک...:D:D:D:D:D:D:lol::D:D:D:D:D[/div][/quote]
اسموک که به گروپ استریت خیانت کرد:twisted::twisted:مادر هم کشت:D[/div][/quote]
نه بابا دروغه.تمومش کردم.مادرش رو اسموک نکشت.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.