تنهاراه اینه که جمعیتت رو ببری بالا و توی اتحاد قوی بری . تا ازت حمایت کنند.فعلا سعی کن منابع ببری بالا تا ساختمون بسایا اینکه ازش خواهش کن. آدم باحالی باشه دیگه حمله نمی کنه خودم از دست دو نفر جمعیت بالای 8000 با همین راه خلاص شدم و باهشون دوست شدم. دیگه هیچ * بهم حمله نمی کنه
این مطلب در 1391/11/22 09:22:20 نوشته شده است و در 1391/11/22 09:26:02 ویرایش شده است .
تنهاراه اینه که جمعیتت رو ببری بالا و توی اتحاد قوی بری . تا ازت حمایت کنند.فعلا سعی کن منابع ببری بالا تا ساختمون بسایا اینکه ازش خواهش کن. آدم باحالی باشه دیگه حمله نمی کنه خودم از دست دو نفر جمعیت بالای 8000 با همین راه خلاص شدم و باهشون دوست شدم. دیگه هیچ کس بهم حمله نمی کنه
آره .
همین کارو کن .الان منابع بده بالا .
نذار منابعت بی خودی انبار بشه .
سرباز خونه هم داری بزن سرباز بسازه بفرست برا یه نفر دیگه محافظت هر وقت تعدادشون زیاد شد برگردون به شهرت .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
آره .
همین کارو کن .الان منابع بده بالا .
نذار منابعت بی خودی انبار بشه .
سرباز خونه هم داری بزن سرباز بسازه بفرست برا یه نفر دیگه محافظت هر وقت تعدادشون زیاد شد برگردون به شهرت .
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.