الان ما تو سرور 31 هستیم ظاهرا یه مدت زمانی داره این سرور تا پایانش برسه :
آخرش چی میشه وقتی تعداد روزهای سرور تموم بشه ؟
اگر سرور جدید بیاد باید بیایم رو سرور جدید یا میشه تو همون سرور موند ؟
میشه سکه ها و منابع و اتحاد و غیره ... رو به سرور دیگه منتقل کرد ؟ یا سرور 31 تموم بشه 32 شروع بشه همه چی از اوله ؟
ممنون میشم در مورد این سرور ها و سرورهای جدید و پایان سرور و منابع و ...... یه توضیح بدید من تازه وارد متوجه بشم
با تشکر
سلام
من تازه واردم ممنون میشم از دوستان جواب من رو بدن
میشه سکه ها و منابع و اتحاد و غیره ... رو به سرور دیگه منتقل کرد ؟ یا سرور 31 تموم بشه 32 شروع بشه همه چی از اوله ؟
ممنون میشم در مورد این سرور ها و سرورهای جدید و پایان سرور و منابع و ...... یه توضیح بدید من تازه وارد متوجه بشم
با تشکر
سلام اولا سکه هارو که پاداش میدن رو نمیشه انتقال داد ولی اگه خودت بخری میشه بجز این نمیشه چیزیو انتقال سرور بعد یه مدت تموم میشهبخوای نخوای تموم میشه بعد از اول میری سرور بعد
سلام اولا سکه هارو که پاداش میدن رو نمیشه انتقال داد ولی اگه خودت بخری میشه بجز این نمیشه چیزیو انتقال سرور بعد یه مدت تموم میشهبخوای نخوای تموم میشه بعد از اول میری سرور بعد:D:icon_4::icon_4::icon_4:
با تشکر
وقتی تعداد روزای سرور ب آخراش برسه جایزه مایزه ها و کتیبه و اینجور چیز میزا باز میشه بعد تو باید بری اونارو غارت کنی کارت صدآفرین بگیری
بعدش ک کلن تموم شد دیگه تموم شده دیگه نمیتونی واردش شی
میشه توی سرورا باشی همزمان
فقط سکه رو میشه انتقال داد، اونم سکه ای رو ک خریده باشی، نه سکه ای رو ک عصرپادشاهان بده
هر سروری از سرورای دیگه جداس
این مطلب در 1393/07/04 16:10:32 نوشته شده است و در 1393/07/04 16:12:19 ویرایش شده است .
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]khersemehrabon[/b][/div][div]سلام
من تازه واردم ممنون میشم از دوستان جواب من رو بدن
با تشکر[/div][/quote]
وقتی تعداد روزای سرور ب آخراش برسه جایزه مایزه ها و کتیبه و اینجور چیز میزا باز میشه بعد تو باید بری اونارو غارت کنی کارت صدآفرین بگیری
بعدش ک کلن تموم شد دیگه تموم شده دیگه :D نمیتونی واردش شی
میشه توی سرورا باشی همزمان
فقط سکه رو میشه انتقال داد، اونم سکه ای رو ک خریده باشی، نه سکه ای رو ک عصرپادشاهان بده
هر سروری از سرورای دیگه جداس
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.