شهر متروکه دست نخوردس کسی باهاش کار نداره تو میری فارمش میکنی یه دفعه همه فارمش میکنن از کجا بو میبرن خدا میدونه
خوبـ؟؟؟؟
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]هووخشتر[/b][/div][div]شهر متروکه دست نخوردس کسی باهاش کار نداره تو میری فارمش میکنی یه دفعه همه فارمش میکنن از کجا بو میبرن خدا میدونه :icon_4: :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
خوبـ؟؟؟؟
شهر متروکه دست نخوردس کسی باهاش کار نداره تو میری فارمش میکنی یه دفعه همه فارمش میکنن از کجا بو میبرن خدا میدونه
معمولا این جور مسائل بو دارن
/////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]هووخشتر[/b][/div][div]شهر متروکه دست نخوردس کسی باهاش کار نداره تو میری فارمش میکنی یه دفعه همه فارمش میکنن از کجا بو میبرن خدا میدونه :icon_4: :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
معمولا این جور مسائل بو دارن :icon_12:
معمولا این جور مسائل بو دارن
اوه اوه علی اقو پنجره رو باز کن دی ام سی تو هم درو باز کن منم برم هواکشو روشن کنم بوش خیلی بده پیف پیف
بیاین
[quote][div][b]dmc4[/b][/div][div][quote][div][b]هووخشتر[/b][/div][div]شهر متروکه دست نخوردس کسی باهاش کار نداره تو میری فارمش میکنی یه دفعه همه فارمش میکنن از کجا بو میبرن خدا میدونه :icon_4: :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
معمولا این جور مسائل بو دارن :icon_12:[/div][/quote]
اوه اوه علی اقو پنجره رو باز کن دی ام سی تو هم درو باز کن منم برم هواکشو روشن کنم بوش خیلی بده پیف پیف
بین خودمون بمونه،من بهشون میگم
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
بین خودمون بمونه،من بهشون میگم:icon_4::icon_4:
نامرد تو بهشون میگی؟
میکشمت جغجغه
بیاین
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]هووخشتر[/b][/div][div]شهر متروکه دست نخوردس کسی باهاش کار نداره تو میری فارمش میکنی یه دفعه همه فارمش میکنن از کجا بو میبرن خدا میدونه :icon_4: :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
بین خودمون بمونه،من بهشون میگم:icon_4::icon_4:[/div][/quote]
نامرد تو بهشون میگی؟
میکشمت جغجغه
بین خودمون بمونه،خیلی نامردی
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]هووخشتر[/b][/div][div]شهر متروکه دست نخوردس کسی باهاش کار نداره تو میری فارمش میکنی یه دفعه همه فارمش میکنن از کجا بو میبرن خدا میدونه :icon_4: :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
بین من و تو هم بمونه؟
کلا میخوای بین تو همه یه چیزی باشه دیگه
/////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div][quote][div][b]sa-ghar[/b][/div][div][quote][div][b]هووخشتر[/b][/div][div]شهر متروکه دست نخوردس کسی باهاش کار نداره تو میری فارمش میکنی یه دفعه همه فارمش میکنن از کجا بو میبرن خدا میدونه :icon_4: :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
بین خودمون بمونه،خیلی نامردی[/div][/quote]
بین من و تو هم بمونه؟:roll:[/div][/quote]
کلا میخوای بین تو همه یه چیزی باشه دیگه :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.