من دلم میخواد با ممد دراگون-آنجلینا جولی-لئو مسی-سعید معروف-قائمی-*-فرهاد مجیدی-نیمار دوست بشم!!!
برا بار اول همین بسه!
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]من دلم میخواد با ممد دراگون-آنجلینا جولی-لئو مسی-سعید معروف-قائمی-روحانی-فرهاد مجیدی-نیمار دوست بشم!!!
برا بار اول همین بسه![/div][/quote]
:o
من دلم میخواد با ممد دراگون-آنجلینا جولی-لئو مسی-سعید معروف-قائمی-*-فرهاد مجیدی-نیمار دوست بشم!!!
برا بار اول همین بسه!
منم می خوام با شکیرا سلنا گومز جنیفر لوپز انجلینا جولی دختره که شنبه ها ساعت سه و نیم عصر برا کلاسش سر خیابون تاکسی میگیره دوست بشم
باختن توی طبیعت من نیست
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]من دلم میخواد با ممد دراگون-آنجلینا جولی-لئو مسی-سعید معروف-قائمی-روحانی-فرهاد مجیدی-نیمار دوست بشم!!!
منم می خوام با شکیرا سلنا گومز جنیفر لوپز انجلینا جولی دختره که شنبه ها ساعت سه و نیم عصر برا کلاسش سر خیابون تاکسی میگیره دوست بشم:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
برا بار اول همین بسه!
دادا کمه الکسیس تگزاسم اضافه کن.
نمیشناسم
اول قرار بزار برام آشنا شیم
نا امیدم کردی. پسری هم سن تو این بانوی پاک دامن رو نشناسه.
به کجا چنین شتابان.
یعنی پس فردا میخوای توی این جامعه زندگی کنی.
تحقیق کن راجع بش.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]من دلم میخواد با ممد دراگون-آنجلینا جولی-لئو مسی-سعید معروف-قائمی-روحانی-فرهاد مجیدی-نیمار دوست بشم!!!
دادا کمه الکسیس تگزاسم اضافه کن. :|[/div][/quote]
نمیشناسم :?
اول قرار بزار برام آشنا شیم 8-)[/div][/quote]
به کجا چنین شتابان.
تحقیق کن راجع بش.:icon_4:
برا بار اول همین بسه!
دادا کمه الکسیس تگزاسم اضافه کن.
نمیشناسم
اول قرار بزار برام آشنا شیم
به کجا چنین شتابان.
تحقیق کن راجع بش.
بینگو من باهاش دوست شم؟
هم میشناسمش هم ازش فیلم و عکس داشتم
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div]من دلم میخواد با ممد دراگون-آنجلینا جولی-لئو مسی-سعید معروف-قائمی-روحانی-فرهاد مجیدی-نیمار دوست بشم!!!
دادا کمه الکسیس تگزاسم اضافه کن. :|[/div][/quote]
نمیشناسم :?
اول قرار بزار برام آشنا شیم 8-)[/div][/quote]
به کجا چنین شتابان.
تحقیق کن راجع بش.:icon_4:[/div][/quote]
بینگو من باهاش دوست شم؟
هم میشناسمش هم ازش فیلم و عکس داشتم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.