من می رم هفتم مدرسه ام عوض شده یه پسره هست به من می گه پسرم به نظر شما بهش چی بگم
ازش طلب پول جیبی بکن.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]من می رم هفتم مدرسه ام عوض شده یه پسره هست به من می گه پسرم به نظر شما بهش چی بگم [/div][/quote]
ازش طلب پول جیبی بکن.:|
یه چیز خاصی باید بگی ولی هنوز واسه تو زوده بگی خوبیت نداره وایسا دو سه سال دیگه بهت میگم
نه را حت باش بگو
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]hoomansh[/b][/div][div]یه چیز خاصی باید بگی ولی هنوز واسه تو زوده بگی خوبیت نداره وایسا دو سه سال دیگه بهت میگم :mrgreen:[/div][/quote]
نه را حت باش بگو
من می رم هفتم مدرسه ام عوض شده یه پسره هست به من می گه پسرم به نظر شما بهش چی بگم
ازش طلب پول جیبی بکن.
نزدیک عیدیم
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]من می رم هفتم مدرسه ام عوض شده یه پسره هست به من می گه پسرم به نظر شما بهش چی بگم [/div][/quote]
ازش طلب پول جیبی بکن.:|[/div][/quote]
:icon_6:
ازش طلب پول جیبی بکن.
خوب طلب پول جیبی نکن
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]من می رم هفتم مدرسه ام عوض شده یه پسره هست به من می گه پسرم به نظر شما بهش چی بگم [/div][/quote]
:icon_6:[/div][/quote]
خوب طلب پول جیبی نکن :|:|
ازش طلب پول جیبی بکن.
خوب طلب پول جیبی نکن
لایک داری
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]sinadx[/b][/div][div]من می رم هفتم مدرسه ام عوض شده یه پسره هست به من می گه پسرم به نظر شما بهش چی بگم [/div][/quote]
:icon_6:[/div][/quote]
خوب طلب پول جیبی نکن :|:|[/div][/quote]
لایک داری:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ببین دادشاز این تجربه زیاد داشتم تو باید جوری اول سال رفتار کنی که دیگه بهت تیکه نندازه مبتونی نکته ازش بگیری تو کلاس مسخرش کنی تا دلت خنک شه اگه زورش از تو زیاد تره میتونی...
من مسخره ی همه شمام
دیگه کمتر اسپمای بیمزه ی خرکی میدم
دلتون برام تنگ شد پیام بدین
[quote][div][b]sinadx[/b][/div][div][quote][div][b]سورنا93[/b][/div][div]بک ن ش ببخشید ینی بزنش:icon_4:[/div][/quote]
نمیشه همه دورو ورشن بخوام بزنم می زنن[/div][/quote]
ببین دادشاز این تجربه زیاد داشتم تو باید جوری اول سال رفتار کنی که دیگه بهت تیکه نندازه مبتونی نکته ازش بگیری تو کلاس مسخرش کنی تا دلت خنک شه اگه زورش از تو زیاد تره میتونی...
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.