به نظر شما خوب نیست مثل گندم که دوتا ساختمان داره (مزرعه و نانوایی)برای منابع دیگر نیز یک ساختمان دیگه باشه تااون منابع راحت تر وسریعتر قابل ارتقا باشه
نظرسنجی
عالی
خوبه
فکر خوبی نیست
s
به نظر شما خوب نیست مثل گندم که دوتا ساختمان داره (مزرعه و نانوایی)برای منابع دیگر نیز یک ساختمان دیگه باشه تااون منابع راحت تر وسریعتر قابل ارتقا باشه
ن بابا چیش خوبه...
همیجور دهنمان سرویس مشه تا منابع از ایور و اور غرض کنم منابع خودمان پس انداز کنم جمع بشه یه طبقه ارتقا بدم باز فک کن دو تا ساختمون باشه...
از اول تا آخر سرور فقط باید ارتقا بدم
چـنـان عـشـقـی بـه ایـران دارم کـه بـهـشـت را
بـا یـک وجـب از خـاکـش عـوض نـخـواهـم کـرد
[quote][div][b]baharan20[/b][/div][div]به نظر شما خوب نیست مثل گندم که دوتا ساختمان داره (مزرعه و نانوایی)برای منابع دیگر نیز یک ساختمان دیگه باشه تااون منابع راحت تر وسریعتر قابل ارتقا باشه[/div][/quote]
ن بابا چیش خوبه...
همیجور دهنمان سرویس مشه تا منابع از ایور و اور غرض کنم منابع خودمان پس انداز کنم جمع بشه یه طبقه ارتقا بدم باز فک کن دو تا ساختمون باشه...
از اول تا آخر سرور فقط باید ارتقا بدم :icon_6:
خانوم جان شما اول ب من بگو تا حالا بیشترین جمعیتت چقد بوده؟؟ تا من شما رو قانه کنم
خیلیا بودن که نیستن ولی یادشون نرفته
...
سوت و کورم
خستم
رو به رو دیواره
...
مرگ بر لایک
[quote][div][b]baharan20[/b][/div][div]به نظر شما خوب نیست مثل گندم که دوتا ساختمان داره (مزرعه و نانوایی)برای منابع دیگر نیز یک ساختمان دیگه باشه تااون منابع راحت تر وسریعتر قابل ارتقا باشه[/div][/quote]
خانوم جان شما اول ب من بگو تا حالا بیشترین جمعیتت چقد بوده؟؟ تا من شما رو قانه کنم :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.