حیف که من تیک زن دون پایه ام
باس تلاش کنم پاپ بازه دون پایه هم بشم واسه همچین مواقعی به درد میخوره
میخوای بیا رو اک من اموزش ببین پاپ بازی رو.
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]حیف که من تیک زن دون پایه ام
باس تلاش کنم پاپ بازه دون پایه هم بشم واسه همچین مواقعی به درد میخوره :icon_2:[/div][/quote]
میخوای بیا رو اک من اموزش ببین پاپ بازی رو.:icon_2:
میاد نیرو هاتو بدون هماهنگی قبلی میکوبه به دیوارا...
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]حیف که من تیک زن دون پایه ام
باس تلاش کنم پاپ بازه دون پایه هم بشم واسه همچین مواقعی به درد میخوره :icon_2:[/div][/quote]
میخوای بیا رو اک من اموزش ببین پاپ بازی رو.:icon_2:[/div][/quote]
میاد نیرو هاتو بدون هماهنگی قبلی میکوبه به دیوارا...:mrgreen:
میاد نیرو هاتو بدون هماهنگی قبلی میکوبه به دیوارا...
خو تیک حمله رو فعال نمیکنم فعلا هم نیرو ندارم که بکوبه.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]حیف که من تیک زن دون پایه ام
میخوای بیا رو اک من اموزش ببین پاپ بازی رو.:icon_2:[/div][/quote]
میاد نیرو هاتو بدون هماهنگی قبلی میکوبه به دیوارا...:mrgreen:[/div][/quote]
خو تیک حمله رو فعال نمیکنم فعلا هم نیرو ندارم که بکوبه.:icon_4:
نه باو پاپ به چه دردت میخوره تو همین جوری که تیک زن دون پایه ای هر هفته مدال 1 یا 2 یا 3 غارت داری دیه بقیش رو نمیگم ....
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]حیف که من تیک زن دون پایه ام
نه باو پاپ به چه دردت میخوره تو همین جوری که تیک زن دون پایه ای هر هفته مدال 1 یا 2 یا 3 غارت داری دیه بقیش رو نمیگم ....
مشکل فارمه تیک زدن که کاری ندارد.شما فارم بذارید لیست فارمم خودم تیکاشو جور میکنم.
شما پاپ بازی منو سرور 30 دیدی یه نمور.
[quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]حیف که من تیک زن دون پایه ام
نه باو پاپ به چه دردت میخوره تو همین جوری که تیک زن دون پایه ای هر هفته مدال 1 یا 2 یا 3 غارت داری دیه بقیش رو نمیگم ....[/div][/quote]
مشکل فارمه تیک زدن که کاری ندارد.شما فارم بذارید لیست فارمم خودم تیکاشو جور میکنم.:mrgreen:
مشکل فارمه تیک زدن که کاری ندارد.شما فارم بذارید لیست فارمم خودم تیکاشو جور میکنم.
نه دیگه. این داش هادیِ ما جوری تیک میزنه که فارما روحیه میگیرن بیشتر منبع میدن. اصلا فارما بهش علاقه دارن بدجور
...
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]alixfazl3[/b][/div][div][quote][div][b]m1p69[/b][/div][div]حیف که من تیک زن دون پایه ام
نه باو پاپ به چه دردت میخوره تو همین جوری که تیک زن دون پایه ای هر هفته مدال 1 یا 2 یا 3 غارت داری دیه بقیش رو نمیگم ....[/div][/quote]
مشکل فارمه تیک زدن که کاری ندارد.شما فارم بذارید لیست فارمم خودم تیکاشو جور میکنم.:mrgreen:
شما پاپ بازی منو سرور 30 دیدی یه نمور.[/div][/quote]
نه دیگه. این داش هادیِ ما جوری تیک میزنه که فارما روحیه میگیرن بیشتر منبع میدن. اصلا فارما بهش علاقه دارن بدجور
:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.