سلام. یک اتحاد تاسیس کردم به نام اتحاد غارتگران.که فقط جای غارتگر ها اون جا هست. منتظرم توی سرور 31 من همه شما غارتگر ها را دعوت میکنم.
خواهش میکنم خواهش میکنم جدی حرف بزنید و اسپم ندید.
پیر شدیم...
سلام. یک اتحاد تاسیس کردم به نام اتحاد غارتگران.که فقط جای غارتگر ها اون جا هست. منتظرم توی سرور 31 من همه شما غارتگر ها را دعوت میکنم.
خواهش میکنم خواهش میکنم جدی حرف بزنید و اسپم ندید.:oops::oops:
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]انچه1[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]من الان حدود 5 میل غارت دارم :roll:
در خاست دادم تایید کن [/div][/quote]
نه هنوز درخواست ندادی که [/div][/quote]
:shock: شما فردی به نام علی آقا میشناسید؟[/div][/quote]
بله
علی اقا حذف نکن اک رو الان همه خیالشون راحته که تو نیستی تو اس31 بیا ایندفعه هم کتیبه رو بزن جون من اصلا خودم اسپانسرت میشم یه ساپورت گل گلی هم برات میگیرم حذف نکنیا
درس ها درس ها ما داریم میاییم(تهش هم نمراتم تک میشه ولی باس بخونیم دیه)
http://bartarprogram.ir/forum/index.php
بیاین
[quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]انچه1[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]من الان حدود 5 میل غارت دارم :roll:
در خاست دادم تایید کن [/div][/quote]
نه هنوز درخواست ندادی که [/div][/quote]
دادا حس بازی نبود گذاشتم رو حذف :roll:[/div][/quote]
علی اقا حذف نکن اک رو الان همه خیالشون راحته که تو نیستی تو اس31 بیا ایندفعه هم کتیبه رو بزن جون من اصلا خودم اسپانسرت میشم یه ساپورت گل گلی هم برات میگیرم حذف نکنیا :icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.