تو سرور 31 که 60 روزه هست در کل سرور چند تا سکه خرج کنیم خویه
s
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
سوال 1393/06/26 16:47:05
تو سرور 31 که 60 روزه هست در کل سرور چند تا سکه خرج کنیم خویه
s
|
|
1393/06/26 16:58:43
150 به بالا
BABAY.LORD هستم چطور میتونم کمکتون کنم هر کی هر چی خواست بهم بگه
|
اکانت های فعال کنونی |
1393/06/26 17:45:37
بستگی داره چطور بازی کنید. استراتژی استراتژی استراتژی چی خبر رفقا؟
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است |
|
1393/06/27 03:57:02
با مصرف حدودا 50 سکه در هفته اگه زرنگ باشی کلی پیشرفت میکنی
نظر من اینه که همون اول 600 تا بگیر تا تموم شه فرق این بازی با قمار اینه که تو این بازی همه چی به عقلت بستگی داره سکه فقط کمکت میکنه مهم اینه که چقدر بازیو بلدی از چه استراتزی ای استفاده میکنی یا اصلا میتونی استراتژیتو خوب پیاده کنی خیلی ها روی این مطلب اخر گیر دارن به هر حال اگه سکه کم میزنی روی چیزای مهم خرج کن مثلا اول بیا 40 در صد افزایش منابع رو فعال کن یا ارتقای دو ساختمان و مهم تر از همه یه نقشه بزرگ میخوای بگردی ببینی دور و بریات در چه حالین اونایی که مبتدین اولین سوالشون اینه که جمعیتو چطوری ببریم بالا یا اصلا جمعیتو ول کنیم بیام فقط نیرو بسازین اونایی که همش در مورد سکه و نیرو سازی و جمعیت سوال میکنن بهتره اول هدفت معلوم باشه که بدونی از این بازی چی میخوای بدست بیاری برو بچسب به همون اونایی که همش مدال میگیرنو تاپ جدولن اونام اولش که نمیدونستن اینچیزارو بعد اومده یاد گرفته داره اجرا میکنه اول از همه باید بدونی چقدر میخوای رو اکانتت خرج کنی بعد به نسبت همون بودجه استراتژی تعین کنی که مثلا منابع رو از سطح 10 به بعد اتمام فوری بزنم شما اول ببین دوس داری تو بازی چیکار بکنی چه رتبه ای چه مدالی یا چه سبکی وقتی فهمیدی چی میخوای برو پیش یکی با تجربه ازش یاد بگیر یاد بگیر کی نیرو بسازی و کی ارتقا بدی که هردوشو داشته باشی من توی 20 تا سرور بازی کردم بعضی جا ها فارم بودم بعضی جاهام حرفه ای بازی میکردم حالا اگه خودت به تجربم اعتماد داری میتونی هر چی بخوای بپرسی من در خدمتتم |
منوی کاربری
|
||