متین دلاور
با سلام خدمت شما دست اندر کاران عزیز
من ایمیل و شماره تلفن خودم رو ثبت کردم اما سکه که نداد هیچی همش از من خواسته میشد ایمیل و شماره تلفن معتبر وارد بشه که منم ناچارن یه ایمیل و یه خط تلفن دیگه رو هم دادم که شاید این مشکل برطرف بشه اما بازم همون درخواست تکرار شد لطفا رسیدگی کنین مرسی
دوست عزیز اینگونه مشکلات شخصی را باید به بخش پشتیبانی اطلاع دهید تا همکاران بررسی کنند که مشکل شما چی هست. زیرا بخش همکاران در بخش پشتیبانی به سرورها دسترسی دارند.
bingo55521
برا منم به گوشیم اس ام اس نمیاد چون سیستم پیامکیشون پشتیبانی نمیکنه
ارسال SMS ها از طریق شماره ۳۰۰۰۳۴ که شماره اختصاصی عصرپادشاهان است انجام می شود. این شماره ها مربوط به اپراتور مخابرات است و این یعنی به کلیه شماره های موبایل در کشور می توان به آنها پیامک ارسال کرد.
همچنین ما ارسال بین المللی نیز داریم. یعنی کاربرانی که خارج از کشور هستند نیز می توانند موبایل خودشان را تایید نمایید.
موفق و پیروز باشید
+
انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+
راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+
وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+
پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
[quote][div][b]متین دلاور[/b][/div][div]با سلام خدمت شما دست اندر کاران عزیز
من ایمیل و شماره تلفن خودم رو ثبت کردم اما سکه که نداد هیچی همش از من خواسته میشد ایمیل و شماره تلفن معتبر وارد بشه که منم ناچارن یه ایمیل و یه خط تلفن دیگه رو هم دادم که شاید این مشکل برطرف بشه اما بازم همون درخواست تکرار شد لطفا رسیدگی کنین مرسی[/div][/quote]
دوست عزیز اینگونه مشکلات شخصی را باید به بخش پشتیبانی اطلاع دهید تا همکاران بررسی کنند که مشکل شما چی هست. زیرا بخش همکاران در بخش پشتیبانی به سرورها دسترسی دارند.
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]برا منم به گوشیم اس ام اس نمیاد چون سیستم پیامکیشون پشتیبانی نمیکنه[/div][/quote]
ارسال SMS ها از طریق شماره ۳۰۰۰۳۴ که شماره اختصاصی عصرپادشاهان است انجام می شود. این شماره ها مربوط به اپراتور مخابرات است و این یعنی به کلیه شماره های موبایل در کشور می توان به آنها پیامک ارسال کرد.
همچنین ما ارسال بین المللی نیز داریم. یعنی کاربرانی که خارج از کشور هستند نیز می توانند موبایل خودشان را تایید نمایید.