تا الان هر کـس شهر متروکه تسخیر کرده خیلی سوود کرده چون بهش حمله نشده, من رفتم رو اکانت یکی از دوستان دیدم شهر متروکه رو تسخیر کرده و یه حمله هم بهش نشده از طرف گینگیزها, ولی از اینجا به بعد( سه شنبه؛ هفته سوم) حمله گینگیزها شروع شده. احتمالا به محاصره ی شهرای متروکه حمله های سنگینی میشه. من هنوز ندیدم با چه تعداد حمله میکنن تا محاصره شکسته بشه. کسـی دیده؟
اگر نظری دارید اینجا بگید. خوشحال میشم مدیر انجمن بیاد و جواب سوال تعداد زیادی از بازیکنای خوب این بازی رو کامل و جامع بده
چند تا از سوالایی که در ذهن بازیکن مطرح هست رو اینجا ذکر میکنم اگر کـسی بلد بود جواب بده
1. آیا اوایل سرور اصلا به کـسی حمله میکنن تا محاصره رو بشکونن؟
2. اگر حمله میکنن حملات اول سرور با اواسط سرور و اواخر سرور تفاوت داره؟
3. حدودا با چه تعداد نیرو برای شکسن محاصره حمله میکنن؟
4. مقدار نیرو برای شکست محاصره به مقدار جمعیت شهر متروکه مربوط میشه؟
5. مقدار نیرو برای شکست محاصره به قدرت مهاجم مربوط میشه؟
6. حمله ها مشابه حمله هایی ست که گینگیزها روزانه انجام میدن یا اصلا شباهتی نداره؟
7. در هنگام محاصره چه تعداد حمله به محاصره میشه و این تعداد به چه مولفه هایی بستگی داره؟
خواهشا لایک کنید تا زودتر مدیران جواب این تاپیک رو بدن, البته هر کـس جواب سوالات رو میدونه( لطفا اگر مطمئن هستید) جواب بده
اگر نظری دارید اینجا بگید. خوشحال میشم مدیر انجمن بیاد و جواب سوال تعداد زیادی از بازیکنای خوب این بازی رو کامل و جامع بده
چند تا از سوالایی که در ذهن بازیکن مطرح هست رو اینجا ذکر میکنم اگر کـسی بلد بود جواب بده
1. آیا اوایل سرور اصلا به کـسی حمله میکنن تا محاصره رو بشکونن؟
2. اگر حمله میکنن حملات اول سرور با اواسط سرور و اواخر سرور تفاوت داره؟
3. حدودا با چه تعداد نیرو برای شکسن محاصره حمله میکنن؟
4. مقدار نیرو برای شکست محاصره به مقدار جمعیت شهر متروکه مربوط میشه؟
5. مقدار نیرو برای شکست محاصره به قدرت مهاجم مربوط میشه؟
6. حمله ها مشابه حمله هایی ست که گینگیزها روزانه انجام میدن یا اصلا شباهتی نداره؟
7. در هنگام محاصره چه تعداد حمله به محاصره میشه و این تعداد به چه مولفه هایی بستگی داره؟
خواهشا لایک کنید تا زودتر مدیران جواب این تاپیک رو بدن, البته هر کـس جواب سوالات رو میدونه( لطفا اگر مطمئن هستید) جواب بده
انقدر بدم میاد از آدمایی که جنبه آزادی رو ندارن.
آدم باید خیلی احمق باشه که به اسرائیل بگه مظلوم
مرگ بر اسرائیل
آدم باید خیلی احمق باشه که به اسرائیل بگه مظلوم
مرگ بر اسرائیل