بچه ها من پسر دایی حسینم یعنی همون انچه1 ی خبر دارم که باور کنید راست.متاسفانه حسین رو ماشین زده.و توی کما هست. خواهش میکنم براش دعا کنید. دکترا گفتن بهش زیاد امید نبندید.ولی گفته اند کههنوز معلوم نست. که زنده بمون یا نه. این خبر کاملا واقعی بود و خواهش میکنم براش دعا کنید.
پیر شدیم...
بچه ها من پسر دایی حسینم یعنی همون انچه1 ی خبر دارم که باور کنید راست.متاسفانه حسین رو ماشین زده.و توی کما هست. خواهش میکنم براش دعا کنید. دکترا گفتن بهش زیاد امید نبندید.ولی گفته اند کههنوز معلوم نست. که زنده بمون یا نه. این خبر کاملا واقعی بود و خواهش میکنم براش دعا کنید.:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
این چه عنوانینیه خوب؟!؟ خبر خبر !!!!!!!
جدی میگی ؟
خدا شفا بده همه بیمار ها رو و همینطور پسر عموی شما رو
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
جدی میگی ؟ :oops::oops::oops::oops::oops:
خدا شفا بده همه بیمار ها رو و همینطور پسر عموی شما رو :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
جدی میگی ؟
ایشالاه
پیر شدیم...
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
خدا شفا بده همه بیمار ها رو و همینطور پسر عموی شما رو :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
[/div][/quote]
ایشالاه
بچه ها من پسر دایی حسینم یعنی همون انچه1 ی خبر دارم که باور کنید راست.متاسفانه حسین رو ماشین زده.و توی کما هست. خواهش میکنم براش دعا کنید. دکترا گفتن بهش زیاد امید نبندید.ولی گفته اند کههنوز معلوم نست. که زنده بمون یا نه. این خبر کاملا واقعی بود و خواهش میکنم براش دعا کنید.
واقعاً؟؟؟؟؟
ایشاالله زودتر خوب بشه....
[quote][div][b]انچه1[/b][/div][div]بچه ها من پسر دایی حسینم یعنی همون انچه1 ی خبر دارم که باور کنید راست.متاسفانه حسین رو ماشین زده.و توی کما هست. خواهش میکنم براش دعا کنید. دکترا گفتن بهش زیاد امید نبندید.ولی گفته اند کههنوز معلوم نست. که زنده بمون یا نه. این خبر کاملا واقعی بود و خواهش میکنم براش دعا کنید.:cry::cry::cry::cry::cry::cry:[/div][/quote]
واقعاً؟؟؟؟؟
ایشاالله زودتر خوب بشه....
جدی میگی ؟
پسر دایی
خداشفاش بده
این مطلب در 1393/06/11 10:43:08 نوشته شده است و در 1393/06/11 10:43:26 ویرایش شده است .
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
[/div][/quote]
پسر دایی:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
خداشفاش بده
جدی میگی ؟
پسر دایی
خداشفاش بده
ما منظورمون همون صاحاب اکانت الچه بود مهم نیته
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
[/div][/quote]
خداشفاش بده[/div][/quote]
:D
ما منظورمون همون صاحاب اکانت الچه بود :D مهم نیته :D
جدی میگی ؟
پسر دایی
خداشفاش بده
وقتی یکی پسر دایی یکیه طرف مقابل میشه پسر عمه
ایشا.. مشکلش رفع بشه و از کما دربیاد و دفعه بعد خبر سلامتیش رو بیاری
این مطلب در 1393/06/11 10:55:58 نوشته شده است و در 1393/06/11 10:57:51 ویرایش شده است .
/////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:
[/div][/quote]
خداشفاش بده[/div][/quote]
وقتی یکی پسر دایی یکیه طرف مقابل میشه پسر عمه :|
ایشا.. مشکلش رفع بشه و از کما دربیاد و دفعه بعد خبر سلامتیش رو بیاری :D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.