سلام من تو این چند وقته میبینم که انجمن خیلی سوت کور شده من فکر میکنم دلیلش اینه که خیلی ها تو این چند وقته مسدود شدن اگه اونا بودن بهتر بود مثل alixfazl&masal2&grobs و.........
:
*reza_2000*
سلام من تو این چند وقته میبینم که انجمن خیلی سوت کور شده من فکر میکنم دلیلش اینه که خیلی ها تو این چند وقته مسدود شدن اگه اونا بودن بهتر بود مثل alixfazl&masal2&grobs و.........
جفتشون خودتی؟
با این سابقه ی انجمنت از کجا میدونی کیا مسدودن و...
دوروغ هم بلد نیستید بگید.
درمورد سوالت :
نه.هر کی مسدود بوده باید تا وقتی که جریمش تموم میشه مسدود بمونه، و هیچ نیازی به اعضای غیر مفید نیست.
همینجوری خیلی عالی تره.
با این کاراتم اکانتت باز نمیشه.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div]علیرضا81 هم خوب بود[/div][/quote]
جفتشون خودتی؟
با این سابقه ی انجمنت از کجا میدونی کیا مسدودن و... :|
دوروغ هم بلد نیستید بگید.
درمورد سوالت :
نه.هر کی مسدود بوده باید تا وقتی که جریمش تموم میشه مسدود بمونه، و هیچ نیازی به اعضای غیر مفید نیست.
همینجوری خیلی عالی تره.
با این کاراتم اکانتت باز نمیشه.
به جز masal2 با بقیه موافقم چون این هم فحاش بود هم اسپمر
اون اکانتام داریم با مدیر میحرفیم شاید باز بشه
به نظر من از وقتی رضا(masal92)رفته خیلی مزخرف شده اون بازیشم خیلی خوبه اون خیلی باحال بود
خب معلوم شد الان کیستی :icدیon_4:
شنیدم از 19 سرور فعالت 18 تاشو فارم بودی دیگه چرا بازی میکنی؟اگه من جای تو بودم از خجالت آب میشدم
من الان ادعای بازی کردم ؟؟؟ عایا ؟؟/، من همشوهم فارم بودم
بحث عوض نکن پسرم
پسرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا با بابات شوخی میکنی؟دیگه شوخی نکن عزیزم
برو بخواب سر ظهره
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]به جز masal2 با بقیه موافقم چون این هم فحاش بود هم اسپمر :shock:
اون اکانتام داریم با مدیر میحرفیم شاید باز بشه [/div][/quote]
به نظر من از وقتی رضا(masal92)رفته خیلی مزخرف شده اون بازیشم خیلی خوبه اون خیلی باحال بود [/div][/quote]
خب معلوم شد الان کیستی :icدیon_4:[/div][/quote]
شنیدم از 19 سرور فعالت 18 تاشو فارم بودی دیگه چرا بازی میکنی؟اگه من جای تو بودم از خجالت آب میشدم[/div][/quote]
من الان ادعای بازی کردم ؟؟؟ عایا ؟؟/:icon_4:، من همشوهم فارم بودم :icon_4:
بحث عوض نکن پسرم :mrgreen:
[/div][/quote]
پسرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا با بابات شوخی میکنی؟دیگه شوخی نکن عزیزم[/div][/quote]
برو بخواب سر ظهره :icon_4:
به جز masal2 با بقیه موافقم چون این هم فحاش بود هم اسپمر
اون اکانتام داریم با مدیر میحرفیم شاید باز بشه
به نظر من از وقتی رضا(masal92)رفته خیلی مزخرف شده اون بازیشم خیلی خوبه اون خیلی باحال بود
خب معلوم شد الان کیستی :icدیon_4:
شنیدم از 19 سرور فعالت 18 تاشو فارم بودی دیگه چرا بازی میکنی؟اگه من جای تو بودم از خجالت آب میشدم
من الان ادعای بازی کردم ؟؟؟ عایا ؟؟/، من همشوهم فارم بودم
بحث عوض نکن پسرم
پسرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا با بابات شوخی میکنی؟دیگه شوخی نکن عزیزم
برو بخواب سر ظهره
با منی؟
پ ن پ با عمم بودم
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div][quote][div][b]abolfazl aslani[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div][quote][div][b]palangsorati[/b][/div][div][quote][div][b]j55522[/b][/div][div]به جز masal2 با بقیه موافقم چون این هم فحاش بود هم اسپمر :shock:
اون اکانتام داریم با مدیر میحرفیم شاید باز بشه [/div][/quote]
به نظر من از وقتی رضا(masal92)رفته خیلی مزخرف شده اون بازیشم خیلی خوبه اون خیلی باحال بود [/div][/quote]
خب معلوم شد الان کیستی :icدیon_4:[/div][/quote]
شنیدم از 19 سرور فعالت 18 تاشو فارم بودی دیگه چرا بازی میکنی؟اگه من جای تو بودم از خجالت آب میشدم[/div][/quote]
من الان ادعای بازی کردم ؟؟؟ عایا ؟؟/:icon_4:، من همشوهم فارم بودم :icon_4:
بحث عوض نکن پسرم :mrgreen:
[/div][/quote]
پسرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا با بابات شوخی میکنی؟دیگه شوخی نکن عزیزم[/div][/quote]
برو بخواب سر ظهره :icon_4:[/div][/quote]
با منی؟[/div][/quote]
پ ن پ با عمم بودم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.