بچه ها سیوالم اینه که امروز کسی که فارم من بوده برام پشتیبان فرستاده که من بک زدم و بعدش گذاشتم تو بلک لیست حالا میخوام بدونم اگه من دوباره بهش حمله کنم خلاف مقررات بازی نیست ممنون از همه دوستای گلم
نظرسنجی
....
.....
1040913
بچه ها سیوالم اینه که امروز کسی که فارم من بوده برام پشتیبان فرستاده که من بک زدم و بعدش گذاشتم تو بلک لیست حالا میخوام بدونم اگه من دوباره بهش حمله کنم خلاف مقررات بازی نیست ممنون از همه دوستای گلم
نه مشکلی نیس داداش
من کردم
اون فقط میخواد بهت نشون بده که بیاید باهم دوست شید
اگه اونطوری باشه که خلاف محسوب شه همه پشتیبان میفرستادن و فارم نمیشدند مشکلی نیست بزنش
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
نه مشکلی نیس داداش
من کردم
اون فقط میخواد بهت نشون بده که بیاید باهم دوست شید
اگه اونطوری باشه که خلاف محسوب شه همه پشتیبان میفرستادن و فارم نمیشدند مشکلی نیست بزنش:icon_0:
دیگه نهایتش اینه که حمله صورت نمیگیره! خلاف مقررات
قوانین رو بخونی خیلی کمکت میکنه....حتما بخون قوانین بازی رو از تو راهنما
داداش نیس پس من برم پشتیبان بفرستم سرور29 فارم نشم؟>؟؟؟
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
[quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]دیگه نهایتش اینه که حمله صورت نمیگیره! :!:[b]خلاف مقررات[/b]:!:
قوانین رو بخونی خیلی کمکت میکنه....حتما بخون قوانین بازی رو از تو راهنما:idea:[/div][/quote]
داداش نیس پس من برم پشتیبان بفرستم سرور29 فارم نشم؟>؟؟؟:icon_12:
دیگه نهایتش اینه که حمله صورت نمیگیره! خلاف مقررات
قوانین رو بخونی خیلی کمکت میکنه....حتما بخون قوانین بازی رو از تو راهنما
داداش نیس پس من برم پشتیبان بفرستم سرور29 فارم نشم؟>؟؟؟
نه منظروم اون قسمتی که میگن خلاف مقررات بودش....یک جوری گفتن خلاف مقررات انگار که مولـتی بازی کرده باشی!
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div][quote][div][b]benyaminmomeni[/b][/div][div]دیگه نهایتش اینه که حمله صورت نمیگیره! :!:[b]خلاف مقررات[/b]:!:
قوانین رو بخونی خیلی کمکت میکنه....حتما بخون قوانین بازی رو از تو راهنما:idea:[/div][/quote]
داداش نیس پس من برم پشتیبان بفرستم سرور29 فارم نشم؟>؟؟؟:icon_12:[/div][/quote]
نه منظروم اون قسمتی که میگن [b]خلاف مقررات[/b] بودش....یک جوری گفتن [b]خلاف مقررات[/b] انگار که مولـتی بازی کرده باشی!:roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.