گوشی من هواوی G610-U20 هست سمکارتمم ایرانسل هست سرعت اینترنتش به قدی پایینه که گوگله تو یه ربع میاره ولی من قبلا گوشی سونی اریکسون K310 داشتم سرعت اینترنتم بد نبود کسی دلیلشو نمیدونه
گوشی من هواوی G610-U20 هست سمکارتمم ایرانسل هست سرعت اینترنتش به قدی پایینه که گوگله تو یه ربع میاره ولی من قبلا گوشی سونی اریکسون K310 داشتم سرعت اینترنتم بد نبود کسی دلیلشو نمیدونه
با چه مرورگری میری؟
شاید اونجایی که بودی * دهی خوب نبوده.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hossein13811381[/b][/div][div]گوشی من هواوی G610-U20 هست سمکارتمم ایرانسل هست سرعت اینترنتش به قدی پایینه که گوگله تو یه ربع میاره ولی من قبلا گوشی سونی اریکسون K310 داشتم سرعت اینترنتم بد نبود کسی دلیلشو نمیدونه[/div][/quote]
با چه مرورگری میری؟
شاید اونجایی که بودی آنتن دهی خوب نبوده.
جدیدا ایرانسل مشکل پیدا کرده
هی انتنش قطع و وصل میشه
فکر کنم بخاطر اونه
منم هوآوی دارم
ولی سرعتش خوبه
البته با وای فای خونمون میام
برا همین نسل جدیده که ازمایشی شده هست
عجب
[quote][div][b]amir av[/b][/div][div]جدیدا ایرانسل مشکل پیدا کرده
هی انتنش قطع و وصل میشه
فکر کنم بخاطر اونه
منم هوآوی دارم
ولی سرعتش خوبه
البته با وای فای خونمون میام :mrgreen:[/div][/quote]
برا همین نسل جدیده که ازمایشی شده هست
نه من قبلا همینجا با سونی اریکسون * می گرفتم تست کردم با کروم اوپرا فایر فاکس مرورگر گوشی تست کردم افتضاح
احتمالا از * دهی منطقت هست.
چون من توی قمم و اینجا هم دکلی از ایرانسل نزدیکمون نیست، ولی سرعتش خیلی خوبه.صبح ها نزدیک به پرسرعت میشه.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]hossein13811381[/b][/div][div]نه من قبلا همینجا با سونی اریکسون آنتن می گرفتم تست کردم با کروم اوپرا فایر فاکس مرورگر گوشی تست کردم افتضاح[/div][/quote]
احتمالا از آنتن دهی منطقت هست.
چون من توی قمم و اینجا هم دکلی از ایرانسل نزدیکمون نیست، ولی سرعتش خیلی خوبه.صبح ها نزدیک به پرسرعت میشه.
جدیدا ایرانسل مشکل پیدا کرده
هی انتنش قطع و وصل میشه
فکر کنم بخاطر اونه
منم هوآوی دارم
ولی سرعتش خوبه
البته با وای فای خونمون میام
من وقتی با وای فای میام سرعت عالیه ولی به اینترنت گوشی سرعتش 2 کیلو بیته
[quote][div][b]amir av[/b][/div][div]جدیدا ایرانسل مشکل پیدا کرده
هی انتنش قطع و وصل میشه
فکر کنم بخاطر اونه
منم هوآوی دارم
ولی سرعتش خوبه
البته با وای فای خونمون میام :mrgreen:[/div][/quote]
من وقتی با وای فای میام سرعت عالیه ولی به اینترنت گوشی سرعتش 2 کیلو بیته
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.