سیلام دو باره به همه عصر پادشاهانیای گل ...
اقا من یا تاپیک زدم دسته برادران گشت ارشاد انجمن درد نکنه قفلش کردم خیلی ممنونم ازتون بابت قفل کردنش ...
حالا اومدم اینو بزنم فک نکنم مشکلی چیزی داشته باشه ...
یه تاپیک برای اشنایی و دوس یابی ...
خوفه نه؟
به نظر خودم عالیه ...
ولی من موندم مشاعره با تکس رپ و پاپ چه مشکلی داشت که قلش کردن ؟
هی میگم حمایت از کار و سرمایه ایرانی خوب رپ خوندنم یه نوع کار دیگه اونم ایرانی که باید حمایت شه نه ؟
خوب اینم از خصوصیات خودم دوستان لطف کنین خصوصیات خودتونو اینجا بنویسیم با هم اشنا شیم ...
♥♥♥
اینم از خصوصیات بنده حقیر که دوستان پیام میدن و می خوان بدونن
اسمم دانیال و ساکن یه جایی هستم ...
لـَـشم ، لآشـی نیستم
بــَد دهنم ، بـی ادب نیستم
وَحــشی ام ، بی رحــم نیستم
تــَـکپـرم ، مـغرور نیستم
خــود خواهم ، پــُر توقع نیستم
رُکــم ، دروغـگو نیستم
کلـه خــَرم ، بیشعــور نیستم
ساکتم ،لال نیستم
آرومم ، فلج نیستم
واقع بینم، بد بین نیستم
سرم شلوغه ، تو برق نیستم
خوش حالم ، بی درد نیستم
ساده ام ، اسگل نیستم
خونسردم ، بیخیال نیستم
کنجکاوم ، فضول نیستم
شیطونم ، شرور نیستم
پر سرو صدام ، تو مخ نیستم
حاضر جوابم ، گستاخ نیستم
زیاد نیستم ، کمم نیستم !
با احساسم، * نیستم
زرنگم ، سو استفاده گر نیستم
جـا نمـاز آب نمیکشــم ، دو رونیستم
در کل بگم نامرد نیستم
خلاصـه خودِ خودمــــم واقـعــــی ♥♥
حله ؟
رواااانیتونم من بخدااااا جای تک تکتون اینجاس ~~> ♥
من لواشک دوست دارم ،از شیرینی خامهای بدم نمیاد،ولی زیادیش دلو میزنه ! شیرینی دانمارکی دوست دارم و عاشقه آبمیوه طبیعی هستم در ضمن نسکافه قهوه کاپوچینو و... هم زیاد میخورم ! قد :۱6۵، وزن 57 کیلو ! خدا رو دارم! عاشق استخرم البته رو باز و آفتاب ،از استخر سر بسته بدم میاد !از ۲۴ ساعت ولم کنی ۲۳ سأعتشو میخونم ،عاشقه خوندنم (رپ) صدامم به صدای یاس حسین تهی سینا ساعی (تیک تاک) ساسی مانکن ارمین تو ای اف ام بهرام میخوره ! از فل فل دلمه و کلم پلو بدم میاد ! تو کبابا کوبیده رو ترجیح میدم ! قورمه سبزی ،قیمه، کتلت،کله پاچه ،دنت بیسکویتی پیتزا و... دوست دارم اوقات فراقتم رو با پاستیل ، بادوم زمینی ، تخمه آفتاب گردون موزیک پر میکنم ! از صدای یاس تتلو سعید کرمانی تیک تاک علی پیشتاز سمیر محسن یگانه مرتضی پاشایی محمد نجم واکمن 25 باند ساسی ماکن حسین تهی و... که دیگه یادم نمیاد خیلی خوشم میاد باهاشون خیلی حال میکنم. تخته و فوتبال پلی استیشن و... رو شاخشم! عاشقه سریال م : لا♥
♥♥♥
خوب دیگه منتظر کامنتای پر محرتونم ...
میدونم املام تو حلقتونه نمیخواد بگین ...
اقا من یا تاپیک زدم دسته برادران گشت ارشاد انجمن درد نکنه قفلش کردم خیلی ممنونم ازتون بابت قفل کردنش ...
حالا اومدم اینو بزنم فک نکنم مشکلی چیزی داشته باشه ...
یه تاپیک برای اشنایی و دوس یابی ...
خوفه نه؟
به نظر خودم عالیه ...
ولی من موندم مشاعره با تکس رپ و پاپ چه مشکلی داشت که قلش کردن ؟
هی میگم حمایت از کار و سرمایه ایرانی خوب رپ خوندنم یه نوع کار دیگه اونم ایرانی که باید حمایت شه نه ؟
خوب اینم از خصوصیات خودم دوستان لطف کنین خصوصیات خودتونو اینجا بنویسیم با هم اشنا شیم ...
♥♥♥
اینم از خصوصیات بنده حقیر که دوستان پیام میدن و می خوان بدونن
اسمم دانیال و ساکن یه جایی هستم ...
لـَـشم ، لآشـی نیستم
بــَد دهنم ، بـی ادب نیستم
وَحــشی ام ، بی رحــم نیستم
تــَـکپـرم ، مـغرور نیستم
خــود خواهم ، پــُر توقع نیستم
رُکــم ، دروغـگو نیستم
کلـه خــَرم ، بیشعــور نیستم
ساکتم ،لال نیستم
آرومم ، فلج نیستم
واقع بینم، بد بین نیستم
سرم شلوغه ، تو برق نیستم
خوش حالم ، بی درد نیستم
ساده ام ، اسگل نیستم
خونسردم ، بیخیال نیستم
کنجکاوم ، فضول نیستم
شیطونم ، شرور نیستم
پر سرو صدام ، تو مخ نیستم
حاضر جوابم ، گستاخ نیستم
زیاد نیستم ، کمم نیستم !
با احساسم، * نیستم
زرنگم ، سو استفاده گر نیستم
جـا نمـاز آب نمیکشــم ، دو رونیستم
در کل بگم نامرد نیستم
خلاصـه خودِ خودمــــم واقـعــــی ♥♥
حله ؟
رواااانیتونم من بخدااااا جای تک تکتون اینجاس ~~> ♥
من لواشک دوست دارم ،از شیرینی خامهای بدم نمیاد،ولی زیادیش دلو میزنه ! شیرینی دانمارکی دوست دارم و عاشقه آبمیوه طبیعی هستم در ضمن نسکافه قهوه کاپوچینو و... هم زیاد میخورم ! قد :۱6۵، وزن 57 کیلو ! خدا رو دارم! عاشق استخرم البته رو باز و آفتاب ،از استخر سر بسته بدم میاد !از ۲۴ ساعت ولم کنی ۲۳ سأعتشو میخونم ،عاشقه خوندنم (رپ) صدامم به صدای یاس حسین تهی سینا ساعی (تیک تاک) ساسی مانکن ارمین تو ای اف ام بهرام میخوره ! از فل فل دلمه و کلم پلو بدم میاد ! تو کبابا کوبیده رو ترجیح میدم ! قورمه سبزی ،قیمه، کتلت،کله پاچه ،دنت بیسکویتی پیتزا و... دوست دارم اوقات فراقتم رو با پاستیل ، بادوم زمینی ، تخمه آفتاب گردون موزیک پر میکنم ! از صدای یاس تتلو سعید کرمانی تیک تاک علی پیشتاز سمیر محسن یگانه مرتضی پاشایی محمد نجم واکمن 25 باند ساسی ماکن حسین تهی و... که دیگه یادم نمیاد خیلی خوشم میاد باهاشون خیلی حال میکنم. تخته و فوتبال پلی استیشن و... رو شاخشم! عاشقه سریال م : لا♥
♥♥♥
خوب دیگه منتظر کامنتای پر محرتونم ...
میدونم املام تو حلقتونه نمیخواد بگین ...
نظرسنجی
- بچه باحالیم ؟
- بچه باحالی نیستم ؟
- اصن برم انجمنو ول کنم؟...
- کلا قید اینترنتو بزنم ...؟
- خود درگیری مزمن دارم؟
- روانی ام؟
این مطلب در 1391/11/19 11:10:43 نوشته شده است و در 1391/11/19 11:11:42 ویرایش شده است .
من کلا پسر شوخ طبعیم با هر کی که میرسم شوخی میکنم اگه جنبه نداری یا ناراحت میشی از همون اولش بگو تا شرمندت نشیم