لطفا بحثی که معلومه حق با کیه و تموم شده رو شروع نکنین
من اومدم چیزایی که باید میگفتمو گفتم طرف ما هم که نتونست چیزی بگه رفتش تو افق محو شد دیگه بحثی نمونده
ehsan
لطفا بحثی که معلومه حق با کیه و تموم شده رو شروع نکنین
من اومدم چیزایی که باید میگفتمو گفتم طرف ما هم که نتونست چیزی بگه رفتش تو افق محو شد دیگه بحثی نمونده :lol:
چرا اون تاپیک حذف شد؟
تو این انجمن یه فانونی هست :
هروقت حرف از صداقت میشه صدا قطع میشه
در حقیقت اگه گروبز راست میگفت که فرار نمیکرد پس حتما حرفش باد هوا بوده
موافقم
اومد چند تا صوتی داد و رفت که اگه از اول چیزی نمیگفت سنگین تر بود
ehsan
[quote][div][b]araspzand[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div]چرا اون تاپیک حذف شد؟
تو این انجمن یه فانونی هست :
هروقت حرف از صداقت میشه صدا قطع میشه:|
[/div][/quote]
در حقیقت اگه گروبز راست میگفت که فرار نمیکرد پس حتما حرفش باد هوا بوده[/div][/quote]
موافقم ;)
اومد چند تا صوتی داد و رفت که اگه از اول چیزی نمیگفت سنگین تر بود :lol: :mrgreen:
من یه چیزو متوجه نمیشم. گروبز و... باگ و... چه ربطی به انجمن بینگو داره؟icon_2:
گروبز چندتا عکس از چترومت گرفته که توش قرار بوده این انجمن رو بترکونن
بعد میگه که شماها مقصرید و آشمالی میکنه
من نمیدونم این بنده خدا گزارش میده چی بهش میدن
تا الان کلی گزارش رد کرد اومد یه عکس دست کاری شده نشون داد آخرم خودشو ضایع کرد که همه فهمیدن طرف چیکارس
این مطلب در 1393/05/30 16:29:31 نوشته شده است و در 1393/05/30 16:29:53 ویرایش شده است .
ehsan
[quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من یه چیزو متوجه نمیشم. گروبز و... باگ و... چه ربطی به انجمن بینگو داره؟:?:icon_2:[/div][/quote]
گروبز چندتا عکس از چترومت گرفته که توش قرار بوده این انجمن رو بترکونن
بعد میگه که شماها مقصرید و آشمالی میکنه
[/div][/quote]
من نمیدونم این بنده خدا گزارش میده چی بهش میدن :|:|
تا الان کلی گزارش رد کرد اومد یه عکس دست کاری شده نشون داد آخرم خودشو ضایع کرد که همه فهمیدن طرف چیکارس :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.