2000تا شوالیه با 2000تا هم نیزه دارم رو برای غارت فرستادم،زمان لشکرکشی تموم شده ولی سربازام بر نمی گردن!
نمیدونم چشون شده،فکر کنم تو اون شهر بهشون خوش گذشته!!!
نمیدونم چرا قضیه ای که میشه با دعوا حلش کرد رو میرن اینقدر در موردش حرف میزنن؟!!
2000تا شوالیه با 2000تا هم نیزه دارم رو برای غارت فرستادم،زمان لشکرکشی تموم شده ولی سربازام بر نمی گردن!
نمیدونم چشون شده،فکر کنم تو اون شهر بهشون خوش گذشته!!!:icon_4:
داداش مال ما هم مشکل داشت تو چند تا شهرمون.پیام دادیم پشتیبانی نیرو هارو برگردونون
[quote][div][b]farzad-assassin[/b][/div][div]2000تا شوالیه با 2000تا هم نیزه دارم رو برای غارت فرستادم،زمان لشکرکشی تموم شده ولی سربازام بر نمی گردن!
نمیدونم چشون شده،فکر کنم تو اون شهر بهشون خوش گذشته!!!:icon_4:[/div][/quote]
داداش مال ما هم مشکل داشت تو چند تا شهرمون.پیام دادیم پشتیبانی نیرو هارو برگردونون
مدیریت * نوشته:
شما به شهر 0.0.0.0 حمله کردید اما به دلیل بروز مشکل فنی جنگی رخ نداد و نیروهای شما به شهرشان بازگشتند.
ولی سربازام برنگشتن،تبخیرشدن رفتن هوا،باید دو باره بسازم!
این مطلب در 1393/05/30 00:23:49 نوشته شده است و در 1393/05/30 00:24:58 ویرایش شده است .
نمیدونم چرا قضیه ای که میشه با دعوا حلش کرد رو میرن اینقدر در موردش حرف میزنن؟!!
[quote][div][b]farzad-assassin[/b][/div][div]2000تا شوالیه با 2000تا هم نیزه دارم رو برای غارت فرستادم،زمان لشکرکشی تموم شده ولی سربازام بر نمی گردن!
نمیدونم چشون شده،فکر کنم تو اون شهر بهشون خوش گذشته!!!:icon_4:[/div][/quote]
مدیریت سیستم نوشته:
شما به شهر 0.0.0.0 حمله کردید اما به دلیل بروز مشکل فنی جنگی رخ نداد و نیروهای شما به شهرشان بازگشتند.
ولی سربازام برنگشتن،تبخیرشدن رفتن هوا،باید دو باره بسازم!:icon_7:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.